Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Pakene tavanomaisuutta, sisusta Richmondilla! Monipuolisilla lyhdyillä ja kynttilänjaloilla luot tunnelmaa alkavaan syksyyn. Lyhtyvalikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun, ultamodernista klassiseen ja pienestä suureen.

Dewi-kynttilänjalka leikittelee palmuaiheella, ja sen kultaisen rungon muodot heijastelevat ympäröivää valoa yhdessä kynttilän kanssa. Tyylikkään vaikutelman viimeistelee musta marmorinen pohjaosa.

Kynttilänjalka on saatavilla kahdessa koossa. Hanki vaikka molemmat!

Pienempi kynttilänjalka on kooltaan 16 x 40 cm, ja isompi kynttilänjalka on mitoiltaan 16 x 50,5 cm. 

Tutustu myös muihin lyhtyihimme ja kynttilänjalkoihimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

 

Koot:
Pieni 16 x 40 cm.
Iso  16 x 50,5 cm. 

Painot:
Pieni: 3,3 kg.
Iso: 3,7 kg.

Materiaalit:
Alumiini, marmori.

Värit:
Kulta, musta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Dewi-kynttilänjalka

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Dewi-kynttilänjalka on valmistettu alumiinista, ja jalan tukiosa on marmoria.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

143,00 161,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Dewi-kynttilänjalka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.