KruunuDesignin Malte-kulmadivaanisohva on oikea valinta aidon löhösohvan ystävälle. Muhkeassa sohvassa on upottavan pehmeä höyhentäyte, joka suorastaan kutsuu puoleensa.

Malte-kulmadivaanisohva on ostettavissa verkkokaupasta kuvan vaalealla King Light Grey -kankaalla verhoiltuna. Kangas on valmistettu 100 % polyesterista, joten se on itsessään likaa hylkivä ja sen vuoksi äärimmäisen helppohoitoinen. Helppohoitoisuutta lisää se, että sekä tyynyjen että rungon verhoilu on irrotettava, ja kankaan voi pestä koneessa max. 30 C°.

Sohvan runko on valmistettu 100 % FSC-sertifioidusta puusta, ja sohvassa on kuvan massiivitammiset jalat.

Sohva on saatavilla kahdessa koossa joko 2-istuttavana tai 3-istuttavana kulmadivaanisohvana. Divaanin puolisuuden voi valita edestä katsoen joko oikealle tai vasemmalle.

2-istuttavan sohvan divaaniosan leveys on 235 cm ja sohvaosan leveys on 297 cm. Sohvan syvyys on 110 cm ja korkeus 85 cm. Istuinkorkeus on 44 cm.

3-istuttavan sohvan divaaniosan leveys on niin ikään 235 cm ja sohvaosan leveys on 347 cm. Syvyys on 110 cm, korkeus 85 cm ja istuinkorkeus 44 cm.

Muut kokoonpanot sekä kangas- ja jalkavaihtoedot ovat ostettavissa myymälöistämme. Laajasta kangasvalikoimasta pystyt valitsemaan joko vesipestävän tai kemiallisenpesun kestävän kankaan. Valikoimaan on tullut myös ylellinen belgialainen pellava useassa maanläheisessä värissä.

Koot:
2-istuttava kulmadivaanisohva 297/235 x 110 x 85/44 cm.
3-istuttava kulmadivaanisohva 347/235 x 110 x 85/44 cm.

Verhoilu:
King Naturluonnon (100 % polyesteri).
Martindale 50 000.
Konepesu max. 30° C.

Kätisyys:
Divaaniosa edestä katsoen oikealla tai vasemmalla.

Materiaalit:
Runko ja jalat 100 % FSC-sertifioitua puuta.
Höyhentäyte.
Tammijalat.

Moduulisohvasta saa myös muita kulmakokoonpanoja.
Tutustu myös samaan sarjaan kuuluvaan Malte-sohvaan.
Tutustu myös muihin sohviimme.

KruunuDesign Malte-kulmadivaanisohva

FSC-sertifikaatti

KruunuDesignin Malte-sohva on juuri sinulle, joka kaipaat rehellistä löhösohvaa. Tässä sohvassa on sekä tilaa että pehmeyttä mihin käpertyä elokuvailtana.

Kulmadivaanisohva on varastotuote, ja ajantasainen varastotilanne sekä tieto myymälämalleista tulee näkyville, kun klikkaat alta mieleisesi kokoonpanon.

Lue lisää

4 173,004 517,00

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign Malte-kulmadivaanisohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *