Kevyt Easy-ulkopenkki

Connubian Easy-ulkopenkki on iloinen väriläikkä ulos terassille ja puutarhaan. Penkki on kauttaaltaan säänkestäväksi käsiteltyä metallia. Kevyt, kestävä metallituoli on täydellinen valinta pitkiin kesäiltoihin hyvällä porukalla.

Penkki on tilattavissa verkkokaupastamme pirteän sitruunankeltaisena. Myymälöissämme pääset tutustumaan kaikkiin materiaalivaihtoehtoihin ja voit tilata tuolin haluamassasi värissä. Lisätietoja muista vaihtoehdoista saat myös verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Penkin leveys on 119 cm, syvyys 44 cm ja korkeus 46 cm. Sijoita terassille sellaisenaan tai yhdistä ulkopöytiemme kanssa.

Mikäli et löytänyt verkkokaupastamme etsimääsi väriä tai tuotetta, ei hätää. Koko Connubian mallisto on ostettavissa Kruunukalusteen kautta, joten olethan yhteydessä joko myymälään tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

Italialainen Connubia tarjoaa arjen tarinoita jokaiselle. Tuotteissa yhdistyvät moderni teknologia ja ainutlaatuinen muotoilu. Connubia on yhteisö ihmisille, joita sitoo yhteen intohimo tuoreeseen ja dynaamiseen muotoiluun ja kumartelemattomiin uutuuksiin!

Tuotevideot

Koko:
119 x 44 x 46 (leveys, syvyys, korkeus).

Väri:
Keltainen P9L.

Materiaali:
Metalli.

Materiaalit

Jalkaväri

Istuinmateriaali

Rungon väri

Connubia Easy-ulkopenkki

Connubian Easy-ulkopenkki on kevyt ja rento väripilkku, joka piristää puutarhaa ja terassia. Penkki on säänkestävää metallia.

Penkki on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedon myymälöiden mallikappaleista.

Lue lisää

372,00 


Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Connubia Easy-ulkopenkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *