Tanskalainen Canett tuntee pohjoismaisen maun. Canettilta löydät kalusteet budjetille kuin budjetille, eikä laadusta tai tyylistä tarvitse tinkiä. Näistä kauniista huonekaluista voit nauttia erityisen hyvällä mielellä, koska Canett on sitoutunut noudattamaan Kansainvälisen työjärjestön (ILO) käytäntöjä työntekijöidensä parhaaksi.

Canettin kaunis Pazzo-rahi hehkuu lämpimissä väreissä! 42 cm korkea rahi toimii niin jalkojen lepuuttajana kuin ylimääräisenä istuimenakin. Varsinkin lapset rakastavat näitä pehmeitä ja mukavia raheja, jotka on helppo siirtää haluttuun paikkaan.

Samettiverhoillun rahin värit ovat vaaleanharmaa, kupari ja vaaleanpunainen Blossom (loppu verkkokaupasta). Vaaleanharmaan rahin verhoilu on kudottua polyesteria.

Rahin runko on mustaksi maalattua metallia.

Canettin valikoimaan kuuluu laaja värivalikoima Pazzo-raheja ja paljon muuta! Lisätietoja näistä saat myymälöidemme henkilökunnalta sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Koko:
Ø 42 x 47 cm.

Materiaalit:
Verhoilu samettia.
Runko mustaksi maalattua metallia.

Värivaihtoehdot:
Adore 166 Blossom, Adore 126 Kupari sekä vaaleanharmaa polyesteri.

Tutustu myös muihin raheihimme.

Canett Pazzo-rahi

Canettin silmänilo, ihastuttava Pazzo-rahi on saatavissa herkullisissa sävyissä sametti- tai polyesteriverhoilulla.

Rahi on varastotuote, ja klikkaamalla alta haluamasi värin, saat esiin ajantasaisen varastotilanteen keskusvarastollamme sekä tiedon myymälän esittelykappaleista.

Lue lisää

140,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Canett Pazzo-rahi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.