ByNiemen Capri-kulmasohva ja sohvapöytä tekevät kesäpihasta täydellisen! Tilavaan sohvaan mahtuu nautiskelemaan suurempikin seurua, ja sohvapöytä on erinomainen laskualusta kesän virvokkeille ja harrasvälineille kuten esimerkiksi kirjoille ja kesäpeleille.

Sohvan sivun mitta on 206 cm, syvyys 74 cm ja korkeus 85 cm. Sohvapöytä on neliön muotoinen, ja pöydän sivun mitta on 71 cm. Sohvapöydän korkeus on 43 cm.

Pöydän kansi sekä sohvan selkänoja ja käsinojat ovat lämpimän sävyistä tiikkiä, ja sekä sohvassa että sohvapöydässä runko on mustaksi maalattua, kevytrakenteista alumiinia. Sohvan pehmusteet on valmistettu vettä ja likaa hylkivästä, harmaasta polyesterista. Istuimen alla on tukena polyrottinkia.

Suosittelemme käsittelemään sohvan ja sohvapöydän tiikkiset osat säännöllisesti tarkoitukseen varatulla hoitoaineella, jottei tiikki ala harmaantua ajan saatossa. Pehmusteet puolestaan kannattaa säilyttää talven ajan sisätiloissa, jotteivat ne pilaannu kosteuden seurauksena.

Tämä sohva on ostettavissa Espoon-myymälästämme:

Martinsillantie 10
02270 ESPOO
Puh. (09) 856 0222
espoo@kruunukaluste.fi
Aukioloajat:
Ark. 11–19 | La 11–16 | Su 12–16

Koko:
Sohva 206 x 206 x 74 x 85 cm.
Pöytä 71 x 71 x 43 cm.

Materiaalit:
Sohvan rakenteet tiikkiä/alumiinia, istuinosan tuki polyrottinkia.
Pöydän kansi tiikkiä.
Pehmusteet polyesteria.

Väri:
Sohvan tyynyjen väri harmaa.
Pöydässä mustat jalat ja ruskea kansi.

ByNiemi Capri-kulmasohva
outlet Espoo

ByNiemen tyylikäs Capri-kulmasohva on klassisen kaunis ja linjakas valinta suomalaiseen kesäpihaan. Nyt outlet-hintaan Espoosta!

Lue lisää

1695,00 

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä