Ruokapöydät

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (6 kpl)

Ruokapöytä jokaiseen tilaan

Ruokapöydät ja lankkupöydät ovat kiistatta suosituimpia tuotteitamme ja miksipä ei – ruokapöytä on kodin keskus ja sydän, sillä sen ympärillä koetaan perheen kaikki hauskimmat, herkimmät, mukavimmat, tunnelmallisimmat, viihdyttävimmät ja koskettavimmat hetket. Ruokapöytä kokoaa yhteen perheen, sukulaiset ja ystävät, kaverit, tuttavat ja kylänmiehet, joten pöydällä on väliä! Ruokapöytä on huonekalu, jonka valintaan kannattaa käyttää aikaa ja ajatusta.

Monipuoliset ruokapöydät nopealla toimituksella

Ruokapöydät voivat olla perinteisiä tai moderneja, puisia, muovisia, metallisia, keraamisia tai lasisia, suuria tai pieniä, matalia tai korkeita, pyöreitä, suorakaiteen tai miksei vaikka ovaalin muotoisia. Tärkeintä on, että ruokapöytä palvelee juuri oman kodin tarpeita.

Valikoimissamme on pöytiä sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Sopisiko teille trendikäs lankkupöytä?

Lankkupöydät kasvattavat suosiotaan jatkuvasti, ja lankkupöytää etsiessä kannattaa ehdottomasti tutustua tanskalaisen Skovbyn valikoimaan. Skovbyn ruokapöydät ja lankkupöydät ovat äärimmäisen hienostuneita ja henkivät keveyttä ja korkeaa laatua. Skovbyn ruokapöydät ja lankkupöydät ovat paitsi keveitä myös käytännöllisiä, sillä monet pöydistä ovat jatkettavia, ja jatkettavien pöytien mekanismit ovat erittäin kekseliäitä, helppokäyttöisiä ja käytännöllisiä.

Eräs vaihtoehdot moderniin kaupunkilaiskotiin on baaripöytä, joka tuo pieneen tilaan ilmavuutta ja keveyttä. Baaripöydän kaveriksi tarvitsee tietenkin baarituolit tai baarijakkarat, joita valikoimistamme löytyy runsaasti. Esimerkiksi Rowicon mallistosta löytyy sekä baaripöytiä että baarituoleja ja baarijakkaroita, joten Rowicon tuotteista on helppo yhdistellä kauniita ja käytännöllisiä kokonaisuuksia.

Ruokapöydät parhailta brändeiltä

Myös kotimaisilta, pohjoismaisilta sekä muilta eurooppalaisilta valmistajilta löytyy laaja valikoima kauniita ja käytännöllisiä ruokapöytiä, esimerkkeinä mainittakoon ByNiemi, Connubia, Lundbergs Möbler, Hans K, Torkelson ja Artwood.

Tutustu verkkokauppamme pöytävalikoimaan ja tilaa omasi!

Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa pistäytyä myymälässä. Myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää valikoimaa, ja myymälöiden henkilökunta auttaa löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top