Korkeussäädettävä, jatkettava #30-ruokapöytä

Skovbyn #30-ruokapöytä on taitavan muotoilun taidonnäyte: upean näköisen pöydän korkeus on säädettävissä ja lisäksi pöydän sisältä löytyy kaksi jatkolevyä. Monikäyttöinen pöytä on säädettävissä 64 cm korkeudesta 110 cm korkeuteen nappia painamalla. Ruokapöytä, askartelupöytä, työpöytä, baaripöytä – tästä pöydästä on moneksi!

Pöydän muotoilussa on ajateltu kaikkea. Säätönappi on sijoitettu pöytälevyn alle ja pöydässä on ladattava akku. Pöytä toimii siis langattomasti ja johtoa tarvitaan vain latauksen yhteydessä. Pöytä soveltuu hyvin kahdeksalle ihmiselle ja jatkolevyillä jatkettuna istumatilaa on jopa kahdelletoista.

Pöytä on tilattavissa verkkokaupastamme kahdessa värissä: valkoöljytty tammi valkoisella laminaattikannella sekä öljytty pähkinä mustalla nanolaminaattikannella. Laminaattikansi on erittäin kestävä valinta ja se lisää pöydän käytettävyyttä huomattavasti.

Pöytä on perusmuodossaan 200 cm pitkä ja jatkopaloilla se on jatkettavissa 280 cm pituiseksi. Pöydän syvyys on 100 cm ja korkeus on säädettävissä 64–110 cm.

Tämä pöytä on saatavissa myös muissa väreissä. Voit tutustua kaikkiin vaihtoehtoihin myymälöistämme.

Tervetuloa tutustumaan Skovbyn valikoimaan myymälöissämme.

Skovby on tanskalainen huonekaluvalmistaja ja perheyritys, joka osaa erityisellä tavalla yhdistää huonekaluissaan designin ja toiminnallisuuden. Yritys kuuluu danish furnituremakers’ quality control -järjestöön, jonka tarkoitus on taata huonekaluille korkeaa laatu, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä niiden valmistus Tanskassa.

Koko:
200 x 100 x 64-110 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Jatkettuna 280 cm.

Materiaali:
Massiivitammi, massiivipähkinä, pähkinäviilu, laminaatti.

Värivaihtoehdot:
Valkoöljytty tammi + musta nanolaminaatti.
Öljytty pähkinä.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Skovby #30-ruokapöytä, säädettävä

Skovbyn #30-ruokapöytä tarjoaa kaikkea, mitä tarvitset! Korkeudeltaan säädettävä pöytä taipuu niin illalliskutsuihin, askarteluun kuin baaripöydäksikin.

Pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi vaihtoehtoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

4 275,00 4 605,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Skovby #30-ruokapöytä, säädettävä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *