Torkelson on yksi Ruotsin vanhimmista huonekaluvalmistajista, ja siksi Torkelsonilla tunnetaan skandinaavinen maku jo 1950-luvulta alkaen. Moderni, klassinen, nuorekas – mikä onkaan tyylisi, Torkelsonin valikoimasta löytyy siihen vastaus.

Torkelsonin Orust-nojatuoli on perinteisen kaunis nojatuoli, johon on ihana istahtaa nauttimaan kupillisesta teetä tai vaikkapa lempikirjan seurasta! Olohuoneen aitiopaikka, takkahuoneen lukunurkka – mihin sinä sijoittaisit tuolin omassa kodissasi?

Orust-tuoli on saatavilla kolmessa runkovärissä joko valkolakattuna, mustana tai valkoisena. Rungoltaan mustassa ja valkolakatussa nojatuolissa on kirkas lakkapinta, joka on erittäin kestävä ja helppohoitoinen.

Tuoliin voi valita pehmusteet oman maun mukaan joko vaaleanharmaana, tummanharmaana tai beigenä.

Tuolin runko on valmistettu massiivikoivusta.

Mikäli haluat lisätietoja Torkelsonin valikoimasta, myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
72 x 83 x 105 cm.
Istuinkorkeus 39 cm.

Rungon värit:
Koivu: valkolakattu, lakattu musta ja maalattu valkoinen.

Istuintyynyjen värit:
Vaaleanharmaa, tummanharmaa ja beige.

Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.

Torkelson Orust-nojatuoli

Torkelsonin kaunis ja tyylikäs nojatuoli, jonka voit valita joko tammesta tai koivusta valmistettuna, eri värivaihtoehdoilla.

Orust-nojatuoli on tilaustuote ja klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

816,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Torkelson Orust-nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *