Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin tyylikkäistä vaaseista löytyy jotain jokaiseen makuun. Vince-vaasi hurmaa yksinkertaisella muotokielellään. Musta vaasi harjatun kullan värisine yksityiskohtineen sopii erinomaisesti koristeluun ja kukille, jotka eivät tarvitse kastelua.

Valaisimen syvyys on 10,5 cm ja korkeus 25 cm.

Yhdistä Hugo– ja Emma-vaasien kanssa.

Tutustu myös muihin vaaseihimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koko:
10,5 x 25 cm.

Paino:
0,7 kg.

Materiaali:
Polyresiini.

Värit:
Kulta, musta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Vince-vaasi

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Vince-vaasi on valmistettu polyresiinistä. Musta vaasi on viimeistelty kauniin kultaisilla yksityiskohdilla.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

59,00 

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Vince-vaasi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.