Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin tyylikkäistä vaaseista löytyy jotain jokaiseen makuun. Näiden vaasien klassinen muoto sopii täydellisesti moneen sisustukseen. Maese-vaasin karkean mustaa pintaa tekee mieli silitellä, ja hopeanvärinen viimeistely tekee vaasista yksinkertaisen elegantin.

Isompi vaasi on 36,5 cm korkea ja pienempi on 26 cm korkea. Nämä vaasit sopivat siis kokonsa puolesta niin keskipisteeksi kuin sivupöydälle tilaa koristamaan. 

Tutustu myös muihin vaaseihimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koot:
Pieni 23,5 x 18,5 x 26 cm.
Iso 20,5 x 17 x 36,5 cm.

Painot:
Pieni: 1,5 kg.
Iso: 1,75 kg.

Materiaali:
Polyresiini.

Väri:
Hopea, musta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Maese-vaasi

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Maese-vaasien materiaali on polyresiiniä.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

110,00 124,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Maese-vaasi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.