Kaunis ja klassinen Lina-ruokailuryhmä

KruunuDesignin klassisen kaunis Lina-ruokailuryhmä on ajaton ja kestävä valinta ruokailutilaan. Tamminen ruokapöytä ei vanhene koskaan, ja Lina-tuolien kanssa se muodostaa tyylikkään ja mukavan ruokaryhmäkokonaisuuden.

Ruokapöydän runko on massiivitammea ja kansi tammiviilua. Kokonaisuus on viimeistelty äärimmäisen helppohoitoisella ja kestävällä lakkapinnalla. Pinnan hoitoon riittää, että pöydän pyyhkii puhtaaksi hieman kostutetulla liinalla ja kuivaa huolellisesti pyyhkimisen jälkeen.

Pöytä on saatavilla kahdessa koossa joko 150 cm tai 180 cm pitkänä. Pöytää saa kätevästi jatkettua 45 cm jatkopaloilla. 150 cm pitkään pöytään sisältyy yksi 45 cm jatkopala ja 180 cm pöytään sisältyy kaksi 45 cm jatkopalaa.

Lina-tuolin runko on lakattua massiivitammea. Istuinosa on verhoiltu mustalla nahkajäjitelmällä. Huom! Tuolin istuinosa poikkeaa hieman kuvasta, sillä istuin ei ole täysin pyöreä (45 x 37 cm).

Pöytä ja tuolit kuuluvat Lina-sarjaan, josta on saatavilla myös muita, yhteensopivia tuotteita. Lina-pöytä ja Lina-tuoli ovat ostettavissa myös yksittäin.

KruunuDesign on Kruunukalusteen oma brändi, jonka alle olemme koonneet monipuolisen valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä, kestäviä ja kauniita tuotteita. 

Ruokaryhmät:
Pöytä 150 x 90 cm + 45 cm jatko + 4 tuolia.
Pöytä 180 x 100 cm + 2 x 45 cm jatko + 4 tuolia.
Pöytä 180 x 100 cm + 2 x 45 cm jatkoa+ 6 tuolia.

Materiaalit:
Pöydän materiaali lakattu tammiviilu.
Tuolissa musta ekonahka.

Tutustu myös muihin ruokailuryhmiimme.

KruunuDesign Lina-ruokailuryhmä

KruunuDesign Logo

KruunuDesignin tyylikäs tamminen Lina-ruokaryhmä sekä yhteensopivat tuolit on valmistettu lakatusta tammiviilusta. Tuolien verhoilu on mustaa keinonahkaa.

Lina-ruokailuryhmä on varastotuote. Klikkaamalla haluaamasi kokoonpanoa näet, missä myymälöissämme on malliryhmä esillä.

Lue lisää

1 211,00 1 669,00 

Tyhjennä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign Lina-ruokailuryhmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *