Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Meiltä saat kaikki Brafabin kalustesuojat puutarhakalusteiden säilytystä varten. Solitaire-suojus on mitoiltaan 300 x 300 cm, joten se sopii vastaavan kokoisiin tai hieman pienempiin aurinkovarjoihin kuten esimerkiksi KruunuDesignin LUX- ja Roma LUX -aurinkovarjoihin.

Suojus on valmistettu vettä ja likaa hylkivästä polyesterista. Huomioithan, että aurinkovarjo kannattaa siirtää talveksi esimerkiksi ulkokatoksen alle suojaan.

Mikäli olet kiinnostunut muista koko- tai värivaihtoehdoista tai Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

Koko:
300 x 300 cm.

Materiaali:
Polyesteri.

Väri:
Harmaa.

Brafab Solitaire aurinkovarjon suojus

Brafabin Solitaire-suojus aurinkovarjoon pidentää aurinkovarjon käyttöikää!

Solitaire-suojus on varastotuote.

Lue lisää

39,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Solitaire aurinkovarjon suojus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.