Blogi, Yleinen

Laadukkaat terassikalusteet Turusta

25.4.2024

Pohditko, mistä löytäisi laadukkaat terassikalusteet Turussa? Ratkaisu on helppo: Kurvaa ostoksille myymäläämme kauppakeskus Myllyn lähellä, Kalustekatu 2.

Suuressa myymälässämme on esillä kattava valikoima Brafabin, Cane-linen ja oman KruunuDesignimme terassikalusteita. Tule tutustumaan ja tunnustelemaan laadukkaita materiaaleja ja kauden trendivärejä!

 

Cane-line Glaze-ruokapöytä ja Sticks-käsinojatuolit | Terassikalusteet Turku

 

Laadukkaat terassikalusteet moneen budjettiin

Laatuun kannattaa sijoittaa. Valitsemme valikoimaamme kalusteet, jotka kestävät kaudesta toiseen ja tuovat iloa kesä kesän jälkeen.

Budjetista riippumatta voit aina tehdä kesäkalusteostokset joustavasti! Rahoitusratkaisuillamme voit valita itsellesi sopivan maksuajan ja kuukausierän. Ostoksille on saatavissa myymälöistämme Nordean Tuohi-rahoitus ja verkkokaupassamme taas rahoitus järjestyy Klarnalla sekä Svea Erämaksulla ja Laskulla.

Tuotevinkki! Suositut KruunuDesign-aurinkovarjot ovat saapuneet varastoon!

 

Cane-line Glaze-ruokapöytä ja Sticks-käsinojatuolit | Terassikalusteet Turku

 

Terassin ja parvekkeen sisustussuunnitelma Turun myymälästä

Etkö tiedä, mistä aloittaa? Kaipaako parveke tai terassi ammattilaisen näkemystä? Myymälästämme saat maksutonta sisustusneuvontaa tai kattavan sisustussuunnitelman niin paikan päällä kuin etänäkin sähköpostilla.

Voit napata terassin/parvekkeen mitat ja tulla myymäläämme tapaamaan suunnittelijoitamme tai – varmistaaksesi sopivan ja kiireettömän ajankohdan – voit ottaa yhteyttä esimerkiksi lomakkeen kautta ja sopia yhteisestä suunnittelutuokiosta suoraan suunnittelijamme kanssa.

 

Cane-line Nest-ulkosohva ja nojatuoli | Terassikalusteet Turku

 

Turku tarjoaa takuulla tyylikkäimmät terassikalusteet

Myymälämme Turussa on ollut auki nyt kaksi vuotta. Ilahtuneena voimme todeta, että vanhan Turun Kruunukalusteen tutut asiakkaat muistavat meidät yhä. Myös uudet asiakkaat ovat löytäneet meille hyvin.

Myymälässämme on esillä Brafabin ja Cane-linen kuvastot sekä materiaalinäytteitä, joten voit tilata näiden valmistajien kaikki tuotteet, vaikka juuri tietystä kalusteesta ei olisikaan mallia esillä.

Myymäläpäällikkömme Sari ja osaavat myyjämme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi laadukkaille huonekaluostoksille myymäläämme!

Klikkaa tästä verkkokaupan kesäkalustevalikoimaan >>>