Hans K:n arvomaailma perustuu ajattomaan muotoiluun. Yritys kehittää tuotteita pitkäikäisten trendien perusteella, mutta maustaen niitä sopivasti tämän päivän designilla. Tärkeintä on kuitenkin käytännöllisyys, toimivuus ja mukautuvuus. Useat eri materiaalivaihtoehdot ja mitat antavat myöden eri kokoisten tilojen sisustamiselle ja yksilöllisille vaihtoehdoille.

Hans K:n Colibri-baarituoli on saanut inspiraationsa tammimateriaalista, joka on ohutta, joustavaa ja kiinteää – tammi miellyttää niin käsituntumaa kuin katsettakin. Erinomaisen mukava tuoli huokuu viimeisen päälle viimeisteltyä ilmettä.

Colibri-baarituoli on saatavilla kahdessa värissä, valkopetsattuna (kesällä 2022) ja mustaksi petsattuna. Tuolissa on musta bonded-nahkaverhoilu. Baarituolin istuinkorkeus on 63 cm.

Colibri-tuolin runko on massiivitammea ja verhoilu on bonded-nahkaa. Bonded-nahka on kankaan ja aidon nahan sekoitusta, joka päällystetty kestävällä pinnoitteella. Näin tuolin verhoilu kestää päivittäistä ruokailukäyttöä ja on helppo pitää puhtaana.

Tutustu myös saman sarjan Colibri-tuoliin sekä baarituoliin.

Mikäli et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, ei hätää. Voit kysyä myös muita Hans K:n tuotteita myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Koko:
43 x 37 x 63 cm.
Istuinkorkeus 63 cm.

Värit:
Valkopetsattu tammi, mustapetsattu tammi.

Materiaalit:
Massiivitammi, bonded-nahka.

Tuolia ei saa säilyttää ulkotiloissa, koska kosteus- ja lämpötilavaihtelut aiheuttavat puun elämistä.

Tuolin voi pyyhkiä hankaamattomalla, nihkeällä liinalla.

Hans K Colibri-baarijakkara

Hans K:n Colibri-baarijakkara on moderni klassikko, tyylikäs ja mukava istua. Huomaathan, että valkopetsattu jakkara on saatavilla vasta kesällä 2022.

Hans K:n tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

429,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hans K Colibri-baarijakkara”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.