Kaunis Colibri-tuoli

Hans K:n Colibri-tuoli on saanut inspiraationsa tammimateriaalista, joka on ohutta, joustavaa ja kiinteää – tammi miellyttää niin käsituntumaa kuin katsettakin. Erinomaisen mukava tuoli huokuu viimeisen päälle viimeisteltyä ilmettä.

Tuoli on saatavilla kolmessa värissä, valkopetsattuna, öljytyn tammen värisenä sekä mustaksi petsattuna. Tuolissa on musta bonded-nahkaverhoilu. Tuolin istuinkorkeus on 48 cm.

Colibri-tuolin runko on massiivitammea ja verhoilu on bonded-nahkaa. Bonded-nahka on kankaan ja aidon nahan sekoitusta, joka päällystetty kestävällä pinnoitteella. Näin tuolin verhoilu kestää päivittäistä ruokailukäyttöä ja on helppo pitää puhtaana.

Tutustu myös saman sarjan Colibri-baarituoliin sekä baarijakkaraan.

Hans K:n arvomaailma perustuu ajattomaan muotoiluun. Yritys kehittää tuotteita pitkäikäisten trendien perusteella, mutta maustaen niitä sopivasti tämän päivän designilla. Tärkeintä on kuitenkin käytännöllisyys, toimivuus ja mukautuvuus. Useat eri materiaalivaihtoehdot ja mitat antavat myöden eri kokoisten tilojen sisustamiselle ja yksilöllisille vaihtoehdoille.

Mikäli et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, ei hätää. Voit kysyä myös muita Hans K:n tuotteita myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Koko:
47 x 54 x 85 cm.
Istuinkorkeus 48 cm.

Värit:
Valkoinen, öljytty tammi, mustapetsattu tammi.

Materiaalit:
Massiivitammi, bonded-nahka.

Massiivipuiset osat suositellaan öljyttäväksi säännöllisesti tarkoitukseen varatuilla hoitoaineilla. Huomioithan, että öljyn sävyte vaikuttaa tuolin väriin. Tämän vuoksi suosittelemme käyttämään väritöntä huonekaluöljyä.
Tuolia ei saa säilyttää ulkotiloissa, koska kosteus- ja lämpötilavaihtelut aiheuttavat puun elämistä.

Tuolin voi pyyhkiä hankaamattomalla, nihkeällä liinalla.

Hans K Colibri-tuoli

Hans K:n Colibri-tuoli on moderni klassikko, tyylikäs ja mukava istua.

Hans K:n tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

449,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hans K Colibri-tuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *