Nykyaikainen Verona-tuoli

Hans K:n Verona-tuoli on ajattoman kaunis. Tuolista on saatavilla useita versioita. Sekä tuolin selkänoja että istuin ovat saatavissa verhoiltuna tai puisena.

Tuolin runkovaihtoehdot ovat tammi, valkoinen, valkolakattu saarni ja musta. Luonnollisen tammen värinen tammirunko on öljykäsitelty. Öljykäsittely on hyvä uusia säännöllisesti, noin 1-2 kertaa vuodessa.

Tuolin ja selkänojan voi valita rungon tapaan tammisena, valkoisena, valkolakattuna tai mustana, tai vaihtoehtoisesti istuimeen ja selkänojaan voi valita Bonded Leather -keinonahkaverhoilun beigenä, mustana tai ruskeana. Istuimen ja selkänojan verhoilun voi valita erikseen.

Yhdistä tuolit Verona-ruokapöydän kanssa tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Haluaisitko lisätietoja kangasverhoilusta ja Hans K:n valikoimasta? Myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Hans K:n arvomaailma perustuu ajattomaan muotoiluun. Yritys kehittää tuotteita pitkäikäisten trendien perusteella, mutta maustaa niitä sopivasti tämän päivän designilla. Tärkeintä on kuitenkin käytännöllisyys, toimivuus ja mukautuvuus. Useat eri materiaalivaihtoehdot ja mitat antavat myöden eri kokoisten tilojen sisustamiselle ja yksilöllisille vaihtoehdoille.

Koko:
47 x 51 x 90 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 47 cm.

Runkoväri:
Tammi, valkoinen koivu, valkolakattu ja musta saarni.

Verhoilu:
Musta, ruskea tai beige bonded leather (bl) (keinonahka), kangas, puu.

Hans K Verona-tuoli

Tuolia myydään kahden kappaleen erissä
alkaen á 349,- / 2 kpl 698,-

Verona-tuoli on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää
(3 arvostelua)

349,00 389,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

 1. Kaija-Leena Vilja

  Kaija-Leena Vilja

  Tuoli on kaunis ja hyvä istua, mutta bonded leather selkänojan pinta rikkoutuu, jos tuolia pitää kiinni pöydässä. Pitää vahtia koko ajan, ettei kukaan työnnä tuolia kiinni pöytään. Meillä ehti kuuteen tuoliin tulla pintarikkoumat ennen kuin huomasimme ongelman. Tämä tapahtui ensimmäisen käyttötalven aikana. Olen hyvin pettynyt materiaaliin. Kysyin ostaessani tuoleja erityisesti materiaalin kestävyyttä ja myyjä sanoi, ettei asiasta ole tullut valituksia. Mutta huono tuote on.

 2. Ville Aaltonen

  Ville Aaltonen

  Hyvä tuoli istua, mutta myös meidän tuoleissa musta keinonahkaverhoilu ei ole kestänyt vaan repeillyt pinnastaan. Tuolit pitää kasata itse ja osa selkänojista natisee koska niitä ei saa kunnolla kiinnitettyä ruuveilla. Ensimmäiset istuinosat olivat melkoiset “pierutyyynyt” jotka vinkuivat aina istuttaessa. Reklamoimme istuinosista ja saimme uudet istuinosat, jotka eivät kylläkään olleet myöskään kovin kummoiset. Osa selkänojien selkänojien neuleista ovat epäsiistejä. Huono laatu suhteessa hintaan.

 3. Hanna Höydén

  Hanna Höydén

  Me ostimme nahkaisia.(tai niin luulimme) ja nyt on tyynyjen istuinosat vetäytyneet ja useita pintarikkoumia,repeämiä. Kauppias on mieltä että kulumia tulee. Tuli ilmi ettei nämä ole nahkaiset millaiset tilasimme. Olemme äärimmäisen pettyneitä. Myyjä myös kertoi että nämä tehdään Ruotsissa ja totuus on Kiinassa. Jaaa kuluttajalautakunta kutsuu.Erittäin kusetettu olo.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *