Hans K:n arvomaailma perustuu ajattomaan muotoiluun. Yritys kehittää tuotteita pitkäikäisten trendien perusteella, mutta maustaa niitä sopivasti tämän päivän designilla. Tärkeintä on kuitenkin käytännöllisyys, toimivuus ja mukautuvuus. Useat eri materiaalivaihtoehdot ja mitat antavat myöden eri kokoisten tilojen sisustamiselle ja yksilöllisille vaihtoehdoille.

Hans K:n ajattoman kauniista Verona-puutuolista on saatavilla useita versioita. Sekä tuolin selkänoja että istuin ovat saatavissa verhoiltuna tai puisena.

Tuolin runkovaihtoehdot ovat tammi, valkoinen, valkolakattu saarni ja musta.

Tuolin ja selkänojan voi valita rungon tapaan tammisena, valkoisena, valkolakattuna tai mustana, tai vaihtoehtoisesti istuimeen ja selkänojaan voi valita Bonded Leather -keinonahkaverhoilun beigenä, mustana tai ruskeana. Istuimen ja selkänojan verhoilun voi valita erikseen.

Yhdistä tuolit Verona-ruokapöydän kanssa tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Haluaisitko lisätietoja kangasverhoilusta ja Hans K:n valikoimasta? Myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
59 x 51 x 91 cm.

Runkoväri:
Tammi, valkoinen koivu, valkolakattu ja musta saarni.

Verhoilu:
Musta, ruskea tai beige bonded leather (bl) (keinonahka), kangas, puu.

Hans K Verona-tuoli

Tuolia myydään kahden kappaleen erissä
alkaen á 290,- / 2 kpl 580,-

Hans K:n tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää
(1 arvostelu)

296,65 330,65 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

  1. Kaija-Leena Vilja

    Kaija-Leena Vilja

    Tuoli on kaunis ja hyvä istua, mutta bonded leather selkänojan pinta rikkoutuu, jos tuolia pitää kiinni pöydässä. Pitää vahtia koko ajan, ettei kukaan työnnä tuolia kiinni pöytään. Meillä ehti kuuteen tuoliin tulla pintarikkoumat ennen kuin huomasimme ongelman. Tämä tapahtui ensimmäisen käyttötalven aikana. Olen hyvin pettynyt materiaaliin. Kysyin ostaessani tuoleja erityisesti materiaalin kestävyyttä ja myyjä sanoi, ettei asiasta ole tullut valituksia. Mutta huono tuote on.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.