Tyylikäs Y5-baarituoli 63 cm istuinkorkeudella

Hans K:n tyylikäs, puinen Y5-baarituoli on äärimmäisen hienostunut ja loppuun asti mietitty kokonaisuus. Tuolissa on ristikkokuvioitu selkänoja, ja metallinen yksityiskohta jalkatuessa täydentää elegantin kokonaisuuden.

Baarituolin leveys on 41 cm, syvyys 46 cm ja korkeus 91 cm. Tuolin istuinkorkeus on otsikon mukaisesti 63 cm, joten tuoli soveltuu 90 cm tasoille ja baaripöydille.

Tuoli on saatavilla neljässä värissä tammisena, valkoisena, valkopestynä ja mustana. Valkoisen tuolin runko on koivua, valkopesty ja musta tuoli on valmistettu saarnista, ja tamminen tuoli on luonnollisesti öljyttyä tammea. Huomaathan, että öljytty huonekalu tulee käsitellä säännöllisesti värittömällä huonekaluöljyllä.

Hans K:n Y5-baarituoli on saatavilla myös 78 cm korkeana ja 74 cm korkeana.

Design by Sami Kallio.

Haluaisitko lisätietoja baarituoliin sopivista pehmusteista ja Hans K:n valikoimasta? Myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Hans K:n arvomaailma perustuu ajattomaan muotoiluun. Yritys kehittää tuotteita pitkäikäisten trendien perusteella, mutta maustaa niitä sopivasti tämän päivän designilla. Tärkeintä on kuitenkin käytännöllisyys, toimivuus ja mukautuvuus. Useat eri materiaalivaihtoehdot ja mitat antavat myöden eri kokoisten tilojen sisustamiselle ja yksilöllisille vaihtoehdoille.

Koko:
41 x 46 x 91 cm.
Istuinkorkeus 63 cm.

Värit:
Vaalea saarni, musta saarni (petsattu), öljytty tammi sekä valkoinen koivu.

Viimeistely:
Öljy.

Tutustu myös muihin baarituoleihimme.

Mitat46 × 91 cm (senttimetri)
Väri

, , ,

Materiaalit

, , , ,

Valmistusmaa

Hans K Y5-baarituoli, 63 cm

Hans K:n graafisen kaunis ja tyylikäs puutuoli on istuinkorkeudeltaan 63 cm. Tuoli on valmistettu väristä riippuen joko tammesta tai saarnista.

Hans K:n tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

296,00 389,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hans K Y5-baarituoli, 63 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *