Kaunis Rainbow-tuoli

Hans K:n ajattoman kaunis Rainbow-tuoli eri istuinverhoiluvaihtoehdoilla. Tuolin ehdottomasti tyylikkäin ja retroin yksityiskohta on pyöristetty selkänoja, joka henkii 70-luvun tunnelmaa.

Tuoli on saatavilla  on sekä kangas- että keinonahkaverhoilulla tai vaihtoehtoisesti kokopuisena.

Rungon värivaihtoehdot ovat tammi, valkoinen, musta ja valkolakattu saarni. Tammirunkoinen tuoli on öljyttyä tammea. Valkopesty ja musta tuoli on valmistettu saarnista, ja valkoinen tuoli on maalattua massiivipuuta.

Istuimen voi valita joko puisena tai verhoiltuna. Verhoiluvaihtoehdot ovat grafiitinharmaa, harmaa ja musta kangas tai musta ja ruskea Bonded Leather.

Yhdistä samaan sarjaan kuuluvan Rainbow-ruokapöydän kanssa.

Haluaisitko lisätietoja Hans K:n valikoimasta? Myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Hans K:n arvomaailma perustuu ajattomaan muotoiluun. Yritys kehittää tuotteita pitkäikäisten trendien perusteella, mutta maustaa niitä sopivasti tämän päivän designilla. Tärkeintä on kuitenkin käytännöllisyys, toimivuus ja mukautuvuus. Useat eri materiaalivaihtoehdot ja mitat antavat myöden eri kokoisten tilojen sisustamiselle ja yksilöllisille vaihtoehdoille.

Koko:
46 x 52 x 87 cm.
Istuinkorkeus 47 cm.

Runkovärit:
Öljytty tammi, musta petsi, valkolakattu saarni ja valkoinen koivu.

Istuinvaihtoehdot:
Puu, kangas sekä musta tai ruskea bonded leather / bl (keinonahka).

Hans K Rainbow-tuoli

Tuolia myydään kahden kappaleen erissä
alkaen á 349,- / 2 kpl 698,-

Hans K:n Rainbow-tuoli on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

349,00 389,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hans K Rainbow-tuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *