Valaisin Grönlund Vigo USB -pöytävalaisin latausportilla

Design by Grönlund -malliston Vigo USB -pöytävalaisin on nimensä mukaisesti varustettu käytännöllisellä USB-portilla, jonka ansiosta lamppu lataa niin puhelimet, tabletit kuin muutkin USB-kaapelilla ladattavat laitteet.

Valaisimesta on saatavissa kaksi värivaihtoehtoa, musta ja valkoinen. Valaisimeen sopii E27-kokoinen polttimo. Huomaathan, että polttimo ei sisälly valaisimen hintaan.

Samaan sarjaan kuuluvat myös seinävalaisin ja lattiavalaisin.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Koko:
↕55 cm, varjostin ø 16,5 cm.

Tekniset tiedot:
1 x E27, max 60W.
USB-latausportti.

Värit:
Valkoinen, musta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat55 cm (senttimetri)
Väri

,

Valmistusmaa

Materiaalit

Toiminnot

Valaisin Grönlund Vigo USB -pöytävalaisin

Napsauta lamppu päälle, ja laitteesi akku on hetkessä täysi! Valaisin Grönlundin Vigo USB -pöytävalaisin on monikäyttöisyydessään erinomainen vaihtoehto niin makuu- kuin työhuoneeseen. Saatavissa on kaksi väriä.

Tämä valaisin on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi värivaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 290,00 €.Nykyinen hinta on: 232,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Vigo USB -pöytävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *