Tyylikäs Haag-valaisin

Haag-pöytävalaisin kuuluu Valaisin Grönlundin omaan Design by Grönlund -mallistoon. Klassinen pöytävalaisin on saatavissa mustana ja valkoisena, ja molemmissa väreissä on kaunis saarnipuinen yksityiskohta.

Tämä siro valaisin on vaivatonta siirtää juuri sinne, missä kulloinkin tarvitaan lisävaloa. Valaisimeen sopii E27-kannalla varustettu polttimo.

Valaisimen korkeus on 43 cm ja varjostimen halkaisija on 30 cm. Runko on valmistettu saarnista ja varjostin on kankainen.

Katkaisin löytyy lampun kannasta.

Tutustu myös samaan sarjaan kuuluvaan Haag-lattiavalaisimeen.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Koko:
Ø 30 cm, ↕43 cm.

Tekniset tiedot:
1 x E27, max 40W.
Katkaisin lampun kannassa.

Väri:
Valkoinen, musta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Valaisin Grönlund Haag-pöytävalaisin

Valaisin Grönlundin Haag-pöytävalaisin on erinomainen lisä esimerkiksi makuuhuoneen tai vaikkapa oleskelutilojen sisustukseen.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 196,00 €.Nykyinen hinta on: 156,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Haag-pöytävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *