Muhkeat sohvat ja tuolit täydelliseen loft-tyyliin

Trendikkäät, pyöreälinjaiset sohvat ja nojatuolit täydentävät rouhean loft-tyylin

Tänä vuonna pyöreät muodot ovat vallanneet olohuoneita ympäri maailman - niin sohvissa kuin nojatuoleissakin korkeajalkaisten, skandinaavisen linjakkaiden tuotteiden rinnalle on ilmestynyt lukuisia ihanan muhkeita, lyhytjalkaisia tai kokonaan jalattomia vaihtoehtoja, jotka täydentävät täydellisesti esimerkiksi loft-henkisen tilan ja sisustuksen.

Perinteisten kiinteiden kokojen lisäksi yhä useampi sohvavalmistaja on kasvattanut moduulisohvien valikoimaansa, joka on tuonut mukanaan myös lisääntynyttä muunneltavuutta - voit olla siis varma, että saatavilla olevasta valikoimasta löytyy juuri sinun tilaasi sopiva vaihtoehto.

Sisustussuunnittelijamme kokosivat alle loft-tyyliä edustavat asiakkaidemme suosikkituotteet - katso alta ja ihastu!

------

Tarvitsetko apua sisustuskokonaisuutesi suunnittelussa? Varaa aika ilmaiseen sisustussuunnitteluun tästä!

Mahtavan muhkeat sohvat tilaan kuin tilaan

Kaunis, mukava ja juuri oikean kokoinen sohva on keskiössä niin leffailloissa, illanistujaisissa kuin rennossa pötköttelyssäkin, joten on sanomattakin selvää, että juuri sen oikean sohvan löytäminen ei ole ihan mikään pikkujuttu.

Tämän hetken kuumimpiin sohvatrendeihin lukeutuva loft-henkisyys onkin täydellinen yhdistelmä kaikkea tätä: ihanan muhkea muotokieli kutsuu rentoutumaan ollen kuitenkin samalla näyttävä sisustuselementti, joka kestää paitsi katseita myös aikaa.

Alle kootuista loft-henkisistä suosikkisohvistamme sekä kattavasta sohvavalikoimastamme löydät vaihtoehtoja joka makuun ja tilaan!

Näyttävät nojatuolit viimeistelevät tyylin

Loft-henkinen sisustus viimeistellään laadukkaalla nojatuolilla: pyöreälinjaiset muodot sekä esimerkiksi tämän Richmondin Teddy-nojatuolin lampaantaljaa muistuttava, tyylikäs sekä erittäin miellyttävä verhoilu kruunaavat persoonallisen kokonaisuuden.

Tutustu esimerkkituotteisiimme sekä laajaan nojatuolivalikoimaamme alta!

Kaipaatko lisää inspiraatiota? Liity IN-asiakkuuslistallemme!

Liittymällä IN-asiakkuuslistallemme saat sähköpostiisi inspiroivaa sisältöä kuumimpien trendien, uusien tuotteiden sekä ajankohtaisten aiheiden ympäriltä. Lisäksi varmistat sen, että saat ensimmäisenä kuulla tulevista tarjouksistamme!

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top