Honkanen

Tutustu kotimaiseen huonekaluvalikoimaan, jonka laadun takeena on 20 vuoden runko- ja joustintakuu. Myymälöistämme tilattavissa yksilöllisesti räätälöidyt, puusepäntyönä valmistettavat sohvat ja tuolit.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (8 kpl)

Suomalaista huonekaluosaamista

Suomalainen Honkanen on kulkenut suomalaisten rinnalla jo viiden vuosikymmenen ajan. Tässä ajassa siitä on tullut kiinteä osa suomalaisia koteja. Honkanen tuntee ne hetket, jolloin elämä kuluttaa, väsyttää, virkistää, inspiroi ja palkitsee.

Honkasen kalusteet kestävät arjessa ja maailman muutospaineissa. Valikoimasta löydät kestäviä ja pitkäikäisiä elämänkumppaneita, jotka tuntuvat kodilta.

Tuotteiden valmistus kotimaisena käsityönä on yksi Honkasen toiminnan kulmakivistä. Kotimaisen tuotannon ansiosta yritys voi olla varma laadukkaasta työnjäljestä aina rungosta verhoiluun, täytemateriaaleihin ja yksityiskohtiin asti. Korkean laadun takeena suomalaisille sohville myönnetöön 20 vuoden runko- ja joustintakuu.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top