Ekologinen EcoDesign-jenkkisänky

Uness EcoDesign-jenkkisänky on ostettavissa verkkokaupastamme kahdessa koossa, 160 cm ja 180 cm leveänä. Sängyn pituus on 200 cm. Sängyn jäykkyydeksi voi valita keskipehmeän mediumin tai napakan fast-jäykkyyden. Voit myös valita kummallekin puoliskolle jäykkyyden erikseen!

Huomaathan, että pääty ei sisälly sänkypaketin hintaan, vaan sen voi tilata erikseen myymälöistämme tai verkkokaupan asiakaspalvelusta.

EcoDesign-jenkkisängyssä on pyöreät ja alaspäin kapenevat 15 cm valkopestyt tammijalat. Sängyn kehikko on havuvaneria ja siinä on mäntypuiset säleet. Kehikon pintalevy on puristettu kierrätetystä vaahtomuovin leikkausjätteestä.

Uness EcoDesign-sängyt on valmistettu mahdollisimman pitkälle kierrätetyistä ja luonnonmateriaaleista. EcoDesign-sängyt ovat hyvän unen ytimessä ja niissä on kiinnitetty erityistä huomiota toimivuuteen.

Jenkkisängyn joustinpatjassa on molemmin puolin 30 mm:n paksuiset 100 % luonnonkumiset pintalevyt. Joustinpatjan reunapalkisto on valmistettu vaahtomuovin leikkausjätteestä. Lisäksi patjassa on kierrätysmateriaaleista valmistettu 5-vyöhykkeinen pussijousisto. Patjan vyöhykejousitus on jaettu siten, että jousitus on pehmeämpi olkapään ja lantion seudulla ja jäykempi ristiselän kohdalla.

Jenkkisängyn täysleveä petauspatja on 8 cm paksuinen ja uskomattoman täyteläinen ja mukava. Petauspatjan sisus on valmistettu 100 % luonnonkumista. Petauspatjan päällinen on polyesteri- / lyocell-sekoitetta, samoin petauspatjan tikkaustäyte. Petauspatjan päällisen voi pestä °60 C. Rumpukuivausta ei suositella.

EcoDesign-jenkkisängyn ihanan pehmeä beigenvärinen verhoilukangas on valmistettu kierrätetyistä pulloista!

Kotimainen Uness valmistaa korkealaatuiset sängyt Seinäjoella. Uness-sängyt ovat kestävä sijoitus hyvään uneen ja elämänlaatuun.

Koot:
160 x 200 cm.
180 x 200 cm.
Korkeus 74 cm.

Jäykkyydet:
Medium, fast.

Materiaalit:
Kierrätysjousisto – revitty ja sulatettu vanhoista jousistoista. Sulatetusta massasta on valmistettu uuttaa joustinlankaa josta jousistot ovat kierretty.
Pussijousien kangaspussit ovat myös eritelty ja sulatettu, massasta tehty uutta kangasta.
Yläjousisto on normaalia korkeampi, 15 cm. Jousisto on jaettu vyöhykkeisiin tarkasti siten että olkapää ja lantionseutu uppoavat patjan sisään ja ristiselän kohdalla on tukevampi joustinvyöhyke.
Puu, metalli, kierrätetyt juomapullot, polyesteri, lyocell.

Tutustu myös muihin jenkkisänkyihimme.

Uness EcoDesign-jenkkisänky

Uness-logo

Uness EcoDesign-jenkkisänky on valmistettu Suomessa kierrätys- ja luonnonmateriaaleista. Jenkkisänkypaketti sisältää rungon, joustinpatjan, petauspatjan ja jalat.

EcoDesign-jenkkisänky on tilaustuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallisängyistä.

Lue lisää

3 290,00 3 590,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Uness EcoDesign-jenkkisänky”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *