Blogi, Yleinen

Kruunukaluste x Pete Parkkonen: Vintagea ja rokkia

31.3.2023

Aito nahkasohva tarjoaa mukavuutta ja tyylikkyyttä. Sohvan yksinkertainen muotoilu sopii täydellisesti niin moderneihin koteihin kuin perinteisempään sisustukseen. Aito nahkasohva on myös erittäin kestävä ja helppohoitoinen, joten se sopii mainiosti niin arki- kuin juhlakäyttöönkin.

Vintage-henki ja pintanahkan kulunut fiilis – nämä jäivät ohittamattomina muusikko Pete Parkkosen mieleen, kun Buddy-sohva osui kohdalle. Buddy-sohva ja nojatuoli vastasivat juuri sitä rock-henkeä, joka taiteilijakotiin sopii.

– Suurena Lenny Kravitz -fanina myönnän, että hän on vaikuttanut muuhunkin kuin musiikkiin. Kravitz Design:ssa pidän sen vintage-väreistä ja luonnonmateriaaleista.

Artwoodin Buddy-sohva onkin upean rouhea, tummanruskea nahkasohva, jossa on luonnetta ja tyyliä! Sohva on viimeistelty näkyvin terein ja nahka on kauniin antiikkisen näköistä jo valmiiksi. Vuodet tuovat ajan patinaa ja sohvasta tulee, jos mahdollista, entistäkin houkuttelevampi.

Pete Parkkonen

Kuva: Niki Soukkio

Tilan tuntua

Petelle toimiva sisustus syntyy muutamasta keskipisteestä ja harkituista yksityiskohdista. Muhkea sohva ja pari muuta isompaa yksityiskohtaa jättävät tilaa elämälle – ja elämää tilalle. Muusikon koti ei kaipaa sälää vaan harmoniaa.

Kotia sisustaessa tilantuntu on mulle tärkeää. En pidä siitä, että himassa on paljon tavaraa. Sopivilla kasveilla ja kukilla on kiva luoda kotiin elävää tunnelmaa. Oikein valittujen kalusteiden kanssa pärjää pitkään ja ne sopivat joka paikkaan.

Pete kertoo yhteistyön Kruunukalusteen kanssa sujuneen helposti ja huolettomasti. Toivotamme hänelle pitkää yhteiseloa uuden Buddyn kanssa!

Artwood Buddy-sohva

Kuva: Artwood

Nahkasohva on elämänmittainen kumppani

Nahkasohva on olohuoneen todellinen kruunu, joka kestää oikein huollettuna vuodesta toiseen. Valikoimamme nahkasohvista löydät niin klassisempia vaihtoehtoja, sähkömekanismilla varustettuja nahkasohvia kuin moderneja, pyöreitä muotojakin – lue lisää ja ihastu!

Vuonna 1969 perustettu Artwood tuo markkinoille laajan valikoiman huonekaluja ja sisustustuotteita ympäri maailmaa. Artwoodin valikoimaan kuuluu laaja kattaus sohvia, nojatuoleja, säilytyskalusteita, pöytiä, tuoleja ja erilaisia sisustustuotteita moniin eri sisustustyyleihin.

Artwoodin valikoima on täynnä aitoja materiaaleja, kauniita kuoseja ja yksityiskohtia, kuten nahkatuoleja, puutarhakalusteita aidosta rottingista ja hurmaavia sisustustekstiilejä. Valikoima tarjoaa muun muassa New England –tyyliä, vintage-henkisyyttä ja maalaisromantiikkaa kauniina kokonaisuuksina, joista on helppo inspiroitua ja joita on helppo yhdistellä.

Myymälöistämme löytyy vaihteleva valikoima Artwoodin malleja ja sisustustuotteita: lisäksi laajan kuvaston avulla on helppo inspiroitua kauniista sisustuksista, ja tilaustavarana saat hankittua juuri sinun mielestäsi kauneimmat sisustuskokonaisuudet. Tutustu valikoimaan!