Pyöreä Tunturi-matto

VM Carpetin pyöreä Tunturi-matto on klassisen kaunis, leveäkanttinen luonnomateriaaleista valmistettu 100 % kotimainen matto. Kotimaisuusasteen merkiksi matto on varustettu Avainlipulla.

Matto on saatavilla kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä, ja värivaihtoehtoja ovat valkoinen, beige, harmaa, kupari ja musta. Vakiokokoja ovat puolestaan Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm. Vakiokokojen ohella Tunturi-matosta on saatavilla myös mittatilauskokoja, joista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tunturi-matto on valmistettu 42% villasta ja 58 % paperinarusta. Matto on käsitelty likaa hylkiväksi ja soveltuu myös julkiseen käyttöön. Maton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi, ja tahrat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei maton pinta ala nukkaantua.

EVAPOLYTEX®-pohjaus tekee matosta tiiviin, liukumattoman ja joustavan. Matto pysyy hyvin paikallaan jalan painon alla. Pohjamateriaali soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Verkkokaupasta on ostettavissa myös suorakaiteen muotoinen Tunturi-matto.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Värit:
Valkoinen, beige, harmaa, musta ja kupari.

Materiaali:
42% villa, 58 % paperinaru.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Tunturi-matto, pyöreä

VM Carpetin Tunturi-maton kauniissa pinnassa korostuu klassinen tyyli ja skandinaavinen pelkistys. Harmoninen matto on saatavilla kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen Tunturi-matto myydään erikseen täällä.

Pyöreä Tunturi-matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

309,00 1 007,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Tunturi-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *