Pyöreä Kelo-paperinarumatto

VM Carpetin pyöreä Kelo-matto soveltuu sekä kodin sisustamiseen että julkisiin tiloihin, sillä matto on pölyämätön, antistaattinen ja kulutusta kestävä. Kelo-matto on valmistettu 85 % paperinarusta ja 15 % polyesterista.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat natur, ruskea ja vihreä.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa. Vakiokokojen ohella pyöreä Kelo-matto on saatavilla myös mittatilauskoossa, ja mittatilausmatoista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Paperinarumatto on käsitelty likaa hylkivällä suoja-aineella, mikä tekee maton hoidosta vaivatonta. Myös reunojen kanttauksessa käytettävät puuvillakantit on suojakäsitelty.

Saatavissa on myös suorakaiteen muotoinen Kelo-matto.

VM Carpet on panostanut hyvään suunnitteluun alusta lähtien, ja kutomo on tehnyt yhteistyötä Suomen eturivin suunnittelijoiden kanssa jo 30 vuotta. Jokaiseen VM Carpetin mattoon kudotaan inhimillisyyttä, kekseliäisyyttä, aitoutta, elämän iloa ja tulevaisuuden uskoa.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm.

Värit:
Natur, ruskea, vihreä.

Materiaali:
85 % paperinaru, 15 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Kelo-matto, pyöreä

VM Carpetin pyöreä Kelo-matto edustaa paperinarumaton klassista muotoilua. Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen Kelo-matto myydään erikseen täällä.

Kelo-matto on tilaustuote, ja VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

286,00 932,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Kelo-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *