Pyöreä Barrakuda-matto

VM Carpetin Barrakuda-matto on valmistettu 100 % sisalista. Matto soveltuu erinomaisesti käytäville ja eteistiloihin, julkisten tilojen kabinetteihin ja kokoustiloihin samoin kuin lasitetulle terassille ja parvekkeelle.  Kuidun kaunis kiilto ja perinteinen kalanruotokuvio antavat Barrakuda-matolle erittäin hienostuneen ilmeen.

Valmis matto on ympärikantattu 70 mm puuvillakantilla. EVA-pohjaus tekee matosta ryhdikkään ja liukumattoman.

Barrakudan värivaihtoehtoja ovat punainen, natur ja musta.

Pyöreitä vakiokokoja ovat Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm sekä Ø 240 cm. Vakiokokojen lisäksi Barrakuda-matosta on saatavilla mittatilauskoko omien tarpeiden mukaan. Mittatilausmatoista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Sisal on materiaalina herkkä kutistumaan, mikäli se altistuu kosteudelle, joten Barrakuda-mattoa ei suositella tuulikaappeihin eikä kosteisiin tiloihin.

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Barrakuda-mattoon.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Värit:
Vaalea olki, natur ja antrasiitti.

Materiaali:
100 % sisal.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Sisal-matolle ei suositella läpikastelua koska kuitu saattaa elää kastuessaan ja kuivuessaan. Suosittelemme, että varsinainen maton pesu suoritetaan pesualan ammattilaisen toimesta kuivapesulla. Emme vastaa matonpesusta matolle aiheutuneista vahingoista.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Barrakuda-matto, pyöreä

VM Carpetin pyöreä Barrakuda-matto on valmistettu on valmistettu 100 % sisalista ali agaave-kasvin kuidusta. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen Barrakuda-matto on ostettavissa erikseen täältä.

Barrakuda-matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

283,00 922,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Barrakuda-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *