Pyöreä Silkkitie-matto

VM Carpetin pyöreä Silkkitie-matto on ihanan pehmeä nukkamatto, joka hyväilee heti aamun ensihetkistä alkaen. Aamuinen herätys tuntuu mukavalta, kun saat upottaa varpaat lämpimään, pehmeään mattoon. Olohuoneessa matto pehmentää miellyttävästi askeleen ja vaimentaa kodin ylimääräisiä ääniä.

Silkkitie-matto on valmistettu 100 % mikropolyesterista. Mikropolyesteri on materiaalina erittäin helppohoitoinen, ja maton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi. Tahrat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei matto ala nukkaantua.

Värivaihtoehtoja ovat valkoinen, beige ja vaaleanharmaa.

Silkkitie-matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakio-ko’oissa ja -väreissä. Pyöreitä vakiokokoja ovat Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm. Vakiokokojen ohella Silkkitie-matto on saatavilla myös mittatilauskokoisena, ja mittatilausmatoista voi kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Silkkitie-maton pohjassa on liukumaton EVA, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjamateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös VM Carpetin suorakaiteen muotoiseen Silkkitie-mattoon.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Värit:
Valkoinen, beige, vaaleanharmaa.

Materiaalit:
100 % mikropolyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Silkkitie-matto, pyöreä

VM Carpetin pyöreä Silkkitie-matto on uudistunut! Vuonna 2024 matossa on lyhyempi nukka kuin aiemmin. Matto on säilyttänyt tutun, ihanan pehmeyden. Suorakaiteen muotoinen matto on ostettavissa erikseen täältä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

234,00 761,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Silkkitie-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *