VM Carpetin Esmeralda-matto on valmistettu 100 % luonnonmateriaaleista, ja kotimaisuusasteen merkiksi se on varustettu Avainlipulla. Korkean laatunsa ansiosta se palvelee sinua uskollisesti monia vuosia.

Esmeralda-matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat valkoinen, beige, harmaa, musta, kupari ja ruskea.

Pyöreitä vakiokokoja ovat Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm. Vakiokokojen ohella Esmeralda-matto on saatavilla myös mittatilauskoossa, ja mittatilausmatoista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mittatilausmaton neliöhinta on 174 € / m².

Maton loimi on huovutettua villaa ja kude paperinarua, ja maton reunat on kantattu kapealla chenille-kantilla.

Pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjamateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Esmeralda  on valmistettu 45 % villasta ja 55 % paperinarusta. Maton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus. Tarhat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei matto ala nukkaantua.

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Esmeralda-mattoon.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Mittatilauskoot:
Oma koko 174,-/m².

Värit:
Valkoinen, beige, harmaa, musta, kupari ja ruskea.

Materiaali:
45 % villaa, 55 % paperinarua.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Esmeralda-matto, pyöreä

VM Carpetin kestävä ja ajaton Esmeralda on erittäin helppohoitoinen, sillä se on käsitelty kauttaaltaan likaa hylkiväksi. Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen Esmeralda-matto on myynnissä erikseen täällä.

Matto on tilaustuote, ja VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

239,70 781,15 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa