Pyöreä Aho-matto

VM Carpetin pyöreä Aho-matto on harmonisen kaunis lisä kodin sisustukseen. Puhdaspiirteinen matto on valmistettu 30 % villasta, 30 % pellavasta, 30 % paperinarusta ja 10 % polyesterista. Maton reunat on kantattu kapealla puuvilla- tai pellavakantilla.

Matto on saatavilla kaikissa vakioko’oissa sekä suorakaiteen muotoisena että pyöreänä. Värivaihtoehtoja ovat valkoinen, harmaa, musta ja beige.

Pyöreitä vakiokokoja ovat Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm. Aho-matto on saatavissa myös mittatilauskokoisena. Mittatilausmatoista voit kysyä lisää myymälästä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Maton pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjausmateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Pyöreä Aho-matto on käsitelty likaa hylkiväksi, joten maton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi. Tarhat voi poistaa tuoreeltaan kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei matto ala nukkaantua. Pinttyneet tarhat suosittelemme poistattamaan ammattimaisessa mattopesulassa.

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Aho-mattoon.

Koot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Värit:
Harmaa, beige, musta.

Materiaali:
30 % villa, 30 % pellava, 30 % paperinaru, 10 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Aho-matto, pyöreä

VM Carpetin pyöreä Aho-matto sopii hillityn värimaailman ystävälle. Matto on saanut kotimaisuusasteensa merkiksi Avainlipun. Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen Aho-matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

391,00 1 272,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Aho-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *