Ihana pyöreä Sointu-matto

VM Carpetin pyöreä Sointu-matto on ylellinen elämys, jonka paksu ja pehmeä nukka hellii jalkapohjia. Maton maanläheiset värisävyt sopivat monenlaiseen sisustukseen.

Sointu-maton materiaali on 100% polyesteria, joten se sopii myös allergiakotiin. Matossa on 2,2 cm polyesterikantti ja luistamaton EVAPOLYTEX®-pohja. Pohjaus on tahraamaton ja turvallinen eikä se jätä jälkiä lattiaan.

Maton vakiokoot ovat Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm ja Ø 240 cm. Suorakaiteen muotoinen Sointu-matto on tilattavissa täältä useassa koossa.

Vakiokokojen lisäksi kaikista väreistä on saatavilla mittatilauskoko. Voit pyytää mittatilausmatosta tarjouksen myymälöistämme tai verkkokaupan asiakaspalvelusta. Räätälöidyt koot ovat mahdollisia 400 cm leveyteen saakka.

Sointu-maton värivaihtoehdot ovat beige, tummanharmaa, vihreä sekä poltetun oranssin sävyinen terra.

Maton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi. Tiukempia tahroja voi poistaa kevyesti puhtaalla, kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankaamista, jotta matto ei pääse nukkaantumaan.

Tarvittaessa maton voi kuivapestä vaahdolla tai ammattimaisesti tasovesipesu max 30 °C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Vakiokoot:
Ø 133 cm, Ø 160 cm, Ø 200 cm, Ø 240 cm.

Värit:
Beige, terra, tummanharmaa, vihreä.

Materiaalit:
100% polyesteri.
Kantti 2,2 cm, 100% polyesteri.

Tuote-esite.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohje:
Maton voi kuivapestä vaahdolla tai ammattimaisesti tasovesipesu max 30 °C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Kaikki kudotut VM Carpetin matot on käsitelty tehtaalla likaahylkiväksi.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Sointu-matto, pyöreä

VM Carpetin pyöreä Sointu-matto on muhkea, korkeanukkainen ja ylellisen ihana matto, joka hellii jalkapohjia. Saatavissa myös suorakaiteen muotoisena.

Tämä matto on tilaustuote. VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 231,00 € – 752,00 €.Nykyinen hinta on: 184,00 € – 601,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Sointu-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *