Blogi, Yleinen

Ruokapöydän tuolit – ostajan opas

5.12.2023

Ruokapöydän tuolit ovat kodin tärkeimpiä istuimia. Ne tarjoavat paikan viihtyä ja nauttia ateriasta. Niillä voi myös vaikuttaa koko kodin tyyliin. Kun valitset ruokapöydän tuoleja, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten pöydän ja tilan koko, mukavuus ja tyyli sekä budjetti.

 

Ruokapöydän tuolit – Rowico Lowell

 

Ruokapöydän tuolit: oppaasi oikean valintaan

1. Mittanauha esiin!

Aivan ensimmäinen asia, joka kannattaa ottaa huomioon, ovat pöydän mitat. Sekä pöydän leveys että korkeus kannattaa huomioida. Tuolien tulee olla riittävän korkeita ja leveitä, jotta niillä on mukava istua. Yleensä tuolien istuinkorkeuden tulisi olla noin 45–50 senttimetriä. Sopiva istuinleveys on sekin noin 45–50 senttimetriä. Tuolien väliin on hyvä jäädä hieman tilaa, jotta istujat mahtuvat liikkumaan pöydän ääressä.

2. Ruokailutilan tyyli

Ruokapöydän tuolien olisi hyvä sopia pöydän tyyliin. Jos pöytä on moderni, kannattaa valita modernit tuolit. Jos pöytä on klassinen, kannattaa valita myös klassiset tuolit. Tyyliniekka osaa yhdistellä eri tyylejä, mutta se vaatii hieman enemmän harkintaa. Sommittelussa apuna voi käyttää erilaisia inspiraatiosovelluksia, kuten esimerkiksi Pinterest.

3. Kangas, nahka, puu ja muut

Ruokapöydän tuolien materiaali valikoituu usein pöydän mukaan. Suosittuja materiaaleja ovat puu, metalli ja muovi. Verhoilumateriaaleina toimivat erilaiset kankaat sekä aito nahka ja keinonahka. Kauttaaltaan verhoillun istuimen sisältä löytyy usein vaneria ja vanupehmustetta. Pehmusteita on muhkeasta, kuten Artwoodin Atlanta-tuoli, hillitympään, kuten Rowicon suosittu Ami-tuoli.

4. Sopiva ruokapöydän tuoli jokaiseen budjettiin

Dan-form lupaa, että ergonomiset ja kohtuuhintaiset tuolit ovat kaikkien saatavilla. Me voimme luvata saman! Valikoimassamme on istuimia jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin. Kannattaa myös pitää silmällä ajankohtaisia kampanjoitamme, sillä niistä voi tehdä aitoja löytöjä.

 

Ruokapöydän tuolit – Dan-form Gaia

 

Näin löydät oikeat ruokapöydän tuolit

Kun mitat ja materiaalisuosikit on mietitty, on helppo siirtyä tuoliostoksille. Muistathan, että meiltä saat tilattua lähes poikkeuksetta kaikkien brändiemme koko valikoiman. Mikäli verkkokaupassa ei ole etsimääsi, soita meille! Myyntinumerosta 0290 024 024 saat tilattua kaiken kaipaamasi. Myymälöissämme on esillä laajasti eri valmistajien tuoleja ja verhoilumateriaaleja ja pääset myös koeistumaan tuolit, jotka miellyttävät silmääsi.

Mikäli haluat varata tuoleja myös tulevaisuuden tarpeiksi, ylimääräiset tuolit on helppo sijoittaa kodin muihin huoneisiin. Istahtaminen on aina yhtä ihanaa!

Tästä tuoliostoksille >>>