Kapea Hunter-hyllykkö

Hunter-hyllykkö auttaa järjestelemään tyylillä. Hyllykössä on kaksi tilavaa laatikkoa, joissa on tyylikkäät, uurretut vetimet. Kaksi tasoa toimivat esimerkiksi kirjahyllyinä tai laskutasona muille kodin pikkutavaroille.

Artwoodin Hunter-sarjan kalusteet ovat jyhkeitä ja selkeälinjaisia laatuhuonekaluja, jotka kestävät aikaa niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Kalusteet on valmistettu tammiviilusta, ja jokainen sarjaan kuuluva tuote on saatavilla mustan ja antiikin harmaan värisenä.

Hunter-hyllykön leveys on 140 cm ja korkeus 80 cm. Kapean hyllykön syvyys on ainoastaan 35 cm.

Hyllykön pinta on käsitelty ja lakattu niin, että huonekalun pinta on kova ja kestävä ja puun kauniit uurteet ovat näkyvissä.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä useissa maissa valmistetaan ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koko:
140 x 35 x 80 cm.

Värivaihtoehdot:
Musta, antiikin harmaa.

Materiaali:
Tammiviilu.

Tutustu myös muihin hyllyihin.

Väri

,

Materiaalit

Sarjat

Artwood Hunter

Valmistusmaa

Artwood Hunter-hyllykkö

Artwoodin Hunter-sarjan hyllykkö toimii yhtälailla säilytystilana kuin vaikkapa eteisen pöytänä. Hyllykkö on saatavilla kahdessa värissä joko mustana tai antiikin harmaana.

Hunter-sarjan tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 1 649,00 €.Nykyinen hinta on: 1 319,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Yhteensopivia tuotteita...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Hunter-hyllykkö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *