Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä useissa maissa valmistetaan ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Artwoodin Hunter-sarjan kalusteet ovat jyhkeitä ja selkeälinjaisia laatuhuonekaluja, jotka kestävät aikaa niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Kalusteet on valmistettu tammiviilusta, ja jokainen sarjaan kuuluva tuote on saatavilla mustan ja antiikin harmaan värisenä.

Hillityssä Hunter-kaapissa on korkeat umpiovet, joiden korkeat ja kapeat vetimet tekevät viimeisen päälle viimeistellyn vaikutelman. Tämä eleettömän tyylikäs kaappi tarjoaa säilytystilaa niin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koot:
100 x 40 x 200 cm.

Värivaihtoehdot:
Musta, antiikin harmaa.

Materiaali:
Tammiviilu.

Mitat 40 × 100 × 200 cm
Valitse väri

,

Valitse materiaalit

Artwood Hunter-kaappi

Artwoodin Hunter-sarjan kaappi on näyttävä ja samalla käytännöllinen lisä kodin sisustukseen.

Nämä tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

2 563,00

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Hunter-kaappi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *