Jyhkeä Hunter-kaappi

Artwoodin Hunter-kaappi on jyhkeä ja selkeälinjainen laatuhuonekalu, joka kestää aikaa niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Kalusteet on valmistettu tammiviilusta, ja jokainen sarjaan kuuluva tuote on saatavilla mustan ja antiikin harmaan värisenä.

Hillityssä Hunter-kaapissa on korkeat umpiovet, joiden korkeat ja kapeat vetimet tekevät viimeisen päälle viimeistellyn vaikutelman. Kaapin leveys on 100 cm, syvyys 40 cm ja korkeus 200 cm.

Tämä eleettömän tyylikäs kaappi tarjoaa säilytystilaa niin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä useissa maissa valmistetaan ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koot:
100 x 40 x 200 cm.

Värivaihtoehdot:
Musta, antiikin harmaa.

Materiaali:
Tammiviilu.

Mitat40 × 100 × 200 cm (senttimetri)
Väri

,

Materiaalit

Sarjat

Artwood Hunter

Valmistusmaa

Artwood Hunter-kaappi

Artwoodin Hunter-sarjan kaappi on näyttävä ja samalla käytännöllinen lisä kodin sisustukseen. Kaappi on saatavilla kahdessa värissä joko mustana tai antiikin harmaana.

Artwoodin Hunter-sarjan tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 3 127,00 €.Nykyinen hinta on: 2 501,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Yhteensopivia tuotteita...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Hunter-kaappi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *