Näyttävä Hunter-senkki

Artwoodin Hunter-sarjan senkki on ihastuttavan raamikas ja jykevä. Tamminen senkki on ihastuttavan elävä, sillä pelkistetyn muotoilun ansiosta kaunis puupinta pääsee oikeuksiinsa. Kauniit, uurretut vetimet viimeistelevät kokonaisuuden.

Artwoodin Hunter-sarjan kalusteet ovat jyhkeitä ja selkeälinjaisia laatuhuonekaluja, jotka kestävät aikaa niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Kalusteet on valmistettu tammiviilusta, ja jokainen sarjaan kuuluva tuote on saatavilla mustan ja antiikin harmaan värisenä.

Senkki on leveydeltään 200 cm, syvyydeltään 50 cm korkeudeltaan 80 cm. Senkki on kokonaisuudessaan valmistettu tammiviilusta. Senkin pinta on viimeistelty lakalla. Huomaathan, että kosteus on hyvä pyyhkiä lakatulta pinnalta välittömästi, näin pinta pysyy kauniina.

Senkissä on kaksi kaappia, joissa on yksi välihylly. Hyllykorkeus on noin 30 cm. Senkin takalevy on yhtenäisen värinen huonekalun värin kanssa.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä useissa maissa valmistetaan ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koko:
200 x 50 x 80 cm.
2 kaappia, joissa välihylly.
Hyllykorkeus n. 30 cm.

Värivaihtoehdot:
Musta, antiikin harmaa.

Materiaali:
Tammiviilu.

Viimeistely:
Lakka.

Tutustu myös muihin senkkeihimme.

Väri

,

Materiaalit

, ,

Sarjat

Artwood Hunter

Valmistusmaa

Artwood Hunter-senkki

Artwoodin Hunter-sarjan senkki ihastuttaa jykevällä ulkomuodollaan. Senkki on valmistettu tammiviilusta ja värivaihtoehtoja ovat musta ja antiikinharmaa.

Hunter-senkki on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 2 509,00 €.Nykyinen hinta on: 2 007,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Yhteensopivia tuotteita...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Hunter-senkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *