Hillitty Hunter-lipasto

Artwoodin Hunter-lipasto on jyhkeä ja selkeälinjainen laatuhuonekalu, joka kestää aikaa niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Kalusteet on valmistettu tammiviilusta, ja jokainen sarjaan kuuluva tuote on saatavilla mustan ja antiikin harmaan värisenä.

Yksinkertaisen kaunis Hunter-lipasto tarjoaa säilytystilaa niin eteiseen, makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin. Lipaston ehdottomasti tyylikkäin yksityiskohta kauniin puupinnan ohella on laatikostojen keskelle muotoiltu uure, joka toimii samalla laatikkojen vetimenä.

Lipasto on 85 cm korkea ja 85 cm leveä ja sen syvyys on 45 cm.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä useissa maissa valmistetaan ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koko:
85 x 45 x 85 cm.

Värivaihtoehdot:
Musta, antiikin harmaa.

Materiaali:
Tammiviilu.

Tutustu myös muihin lipastoihimme.

Väri

,

Materiaalit

Sarjat

Artwood Hunter

Valmistusmaa

Artwood Hunter-lipasto

Artwoodin Hunter-sarjan lipasto toimii erinomaisesti osana niin makuuhuoneen kuin oleskelutilojen sisustusta. Lipasto on saatavilla kahdessa värissä joko mustana tai antiikin harmaana.

Hunter-sarjan tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

1 676,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Hunter-lipasto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *