Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä useissa maissa valmistetaan ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Artwoodin Hunter-sarjan kalusteet ovat jyhkeitä ja selkeälinjaisia laatuhuonekaluja, jotka kestävät aikaa niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Kalusteet on valmistettu tammiviilusta, ja jokainen sarjaan kuuluva tuote on saatavilla mustan ja antiikin harmaan värisenä.

Hunter-vitriinissä on korkeat lasiovet, joiden ansiosta tilaan tulee valoa ja avaruutta. Vitriini sopii niin ruokailutilaan kuin olohuoneeseenkin. Hillittyyn tyyliin viimeistellyssä vitriinissä ei ole vetimiä, vaan ovet aukeavat vetämällä oveen muotoillusta lovesta.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koot:
100 x 40 x 200 cm.

Värivaihtoehdot:
Musta, antiikin harmaa.

Materiaali:
Tammiviilu.

Tutustu myös muihin vitriineihimme.

Mitat40 × 200 cm
Materiaalit

Väri

,

Artwood Hunter-vitriini

Artwoodin Hunter-sarjan vitriini on näyttävä ja samalla käytännöllinen lisä kodin sisustukseen. Lasiovinen vitriini on saatavilla kahdessa värissä joko mustana tai antiikin harmaana.

Artwoodin Hunter-sarjan tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

2884,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Hunter-vitriini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.