Kaunis Hunter-vitriini

Artwoodin Hunter-vitriini on kaunis lasiovellinen vitriini, joka tuo tilaan valoa ja avaruutta. Vitriini sopii niin ruokailutilaan kuin olohuoneeseenkin. Hillittyyn tyyliin viimeistellyssä vitriinissä ei ole vetimiä, vaan ovet aukeavat vetämällä oveen muotoillusta lovesta.

Hunter-sarjan kalusteet ovat jyhkeitä ja selkeälinjaisia laatuhuonekaluja, jotka kestävät aikaa niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Kalusteet on valmistettu tammiviilusta, ja jokainen sarjaan kuuluva tuote on saatavilla mustan ja antiikin harmaan värisenä.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä useissa maissa valmistetaan ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koko:
100 x 40 x 200 cm.
Neljä hyllyä, joiden korkeudet
ylä- ja alahylly 49 cm
värihyllyt 2 x 37,5 cm.

Värivaihtoehdot:
Musta, antiikin harmaa.

Materiaali:
Tammiviilu.

Tutustu myös muihin vitriineihimme.

Mitat40 × 200 cm (senttimetri)
Materiaalit

Väri

,

Sarjat

Artwood Hunter

Valmistusmaa

Artwood Hunter-vitriini

Artwoodin Hunter-sarjan vitriini on näyttävä ja samalla käytännöllinen lisä kodin sisustukseen. Lasiovinen vitriini on saatavilla kahdessa värissä joko mustana tai antiikin harmaana.

Artwoodin Hunter-sarjan tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 2 819,00 €.Nykyinen hinta on: 2 255,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Yhteensopivia tuotteita...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Hunter-vitriini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *