Jyhkeä Hunter-tv-taso

Artwoodin Hunter-tv-taso on jyhkeä ja selkeälinjainen laatuhuonekalu, joka kestää aikaa niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Kalusteet on valmistettu tammiviilusta, ja jokainen sarjaan kuuluva tuote on saatavilla mustan ja antiikin harmaan värisenä.

Hunter-taso on saatavissa kahdessa koossa joko 120 cm tai 180 cm leveänä. Tv-tasossa on kaksi tilavaa laatikkoa ja niiden yläpuolella taso pikkutavaroiden tai esimerkiksi pelikonsolien säilyttämistä varten. Tason takaosassa on aukko johtojen kuljettamista varten.

Tv-tason pinta on käsitelty ja lakattu niin, että tason pinta on kova ja kestävä ja puun kauniit kuviot ovat näkyvissä.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä useissa maissa valmistetaan ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koot:
120 x 45 x 53 cm.
180 x 45 x 53 cm.

Värivaihtoehdot:
Musta, antiikin harmaa.

Materiaali:
Tammiviilu.

Tutustu myös muihin tv-tasoihimme.

Mitat45 × 53 cm (senttimetri)
Koko

,

Väri

,

Materiaalit

Sarjat

Artwood Hunter

Valmistusmaa

Artwood Hunter-tv-taso

Artwoodin Hunter-sarjan tv-taso on hillityn tyylikäs, mutta samalla erittäin jykevä. Tv-taso on saatavilla kahdessa koossa ja värissä.

Hunter-sarjan tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 1 419,00 € – 1 810,00 €.Nykyinen hinta on: 1 135,00 € – 1 448,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Yhteensopivia tuotteita...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Hunter-tv-taso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *