Blogi, Yleinen

Jouluinen sisustus

21.11.2023

Joulu on vuoden iloisinta aikaa ja kodin sisustus muuntautuu jouluun pienillä yksityiskohdilla. Kokosimme upeimpia tunnelmakuvia jouluiseen inspiraatioon!

 

Joulu sisustus Richmond Ironville-senkki

 

Sisustus, joka sanoo: tervetuloa, joulu!

Perinteiset joulun värit ovat punainen, vihreä, hopea ja kulta. Näillä sävyillä luot helposti klassisen ja juhlavan tunnelman kotiin. Jouluvärejä on helppo tuoda esimerkiksi tekstiileillä, kuten koristetyynyillä, matoilla ja verhoilla.

Mitkä ovat sinun jouluvärisi? Keskitalven juhlatunnelma syntyy yhtä hyvin pohjoismaisen vaaleaan Rowico-kotiin kuin rohkean räiskyvään Richmond-tyyliinkin. Tärkeintä sisustamisessa on valita se, mistä juuri sinä pidät.

 

Joulu sisustus Rowico

 

Joulu valaisee talven sydämen

Joulu on valon juhla keskellä pimeintä talvea. Valaistus vaihtuu tunnelmasta toiseen yhdistelemällä kiinteitä valaisimia ja kauniita lyhtyjä. Pohjoisen talvemme paras puoli on se, että kynttilöiden valossa ehtii tunnelmoida pitkään ja monta kertaa! Säädettävät ja himmennettävät valaisimet ovat täydellinen ratkaisu jokaiseen tilaan ja tilanteeseen.

 

Joulu sisustus Valaisin Grönlund Blind

 

Joulukattaus

Kokosimme tähän artikkeliin inspiraatioksi erilaisia sävyjä ja kattaustyylejä. Joulutyyli ei vaadi valtavaa panostusta tai tavaramäärä, vaan järjestämällä tutut astiastot uudella tavalla ja panostamalla esillepanoon juhlatunnelma syntyy kuin puoliksi itsestään! Nykyisin on sallittua jättää kaunis puinen pöytäpinta näkyviin, joten jos pöytäliinojen silittely ei ole sinun juttusi, sen voi hyvillä mielin unohtaa.

Joulun ajalle mahtuu monta ateriaa ja kattausta. Rowicon tunnelmallinen kuva näyttää, miten yksinkertaisista elementeistä syntyy vaikkapa täydellisen jouluinen shampanja-aamiainen!

 

Joulu sisustus Rowico Brooklyn-pöytä ja Carmen-tuolit

 

Ihanaa loppuvuoden aikaa!

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme ihanaa joulun odotusta! Joulu on parasta aikaa nauttia kodin rauhasta ja läheisten seurasta. Sisustus luo tunnelmoinnille kehyksen, jossa voi soljua nauttimaan ihanasta ruuasta, hyvästä seurasta ja pitkien talvipäivien rauhasta.