VM Carpetin tyyliltään selkeän elegantti Elsa-matto sopii täydellisesti suomalaisten suosimaan pelkistettyyn sisustustyyliin. Maanläheinen väripaletti täsmää luontevasti suomalaiseen sisustusmakuun. Korkean laatunsa ansiosta Elsa-matto palvelee sinua uskollisesti monia vuosia.

Maton materiaali on Uudesta-Seelannista peräisin olevaa villalankaa sekä paperinarua. Materiaalit muodostavat keskenään maton pintaan elegantin kalanruotokuvion ja tuovat rakennetta, syvyyttä ja valon leikkiä maton värimaailmaan.

Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Värivaihtoehtoja ovat harmaa, musta, beige, kupari ja valkoinen. Vakiokokojen ohella Elsa-matto on saatavilla myös mittatilauskoossa, ja mittatilausmatoista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Pohjassa on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään. Pohjamateriaali sopii kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiinkin tiloihin. Pohja ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Elsa-matto on valmistettu 47 % villasta, 47 % paperinarusta ja 6 % polyesterista.

Tutustu myös pyöreään Elsa-mattoon.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm.

Värit:
Harmaa, musta, beige, kupari ja valkoinen.

Materiaali:
47 % villa, 47 % paperinaru, 6 % polyesteri.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Elsa-matto, suorakaide

VM Carpetin kestävä ja ylellinen Elsa on pehmeä ja monikäyttöinen, ja maton pinta on käsitelty likaa hylkiväksi. Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Huomaathan, että pyöreä Elsa matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote, ja VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

234,00 1 172,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa