Pyöreä Circus-ruokapöytä

Brafabin pyöreä Circus-ruokapöytä tuo kauniin rustiikkista tunnelmaa ulos terassille ja puutarhaan. Pöytä on kauttaaltaan laadukasta tiikkiä.

Kaunis luonnollinen tiikkipinta pysyy lämpimän sävyisenä, kun käsittelet pinnan puutarhakalusteille tarkoitetulla hoitoaineella ennen käyttöönottoa ja säännöllisesti sen jälkeen. Tutustu kesäkalusteiden hoito-ohjeisiin täällä.

Circus-pöytä on tilattavissa verkkokaupastamme kolmessa koossa: Pieni 130 cm, keskikokoinen 150 cm ja suuri 180 cm. Suurimmassa pöydässä on lisäksi keskellä käytännöllinen pyörivä tarjoilualusta, joka kestää kuumuutta.

Brafabin koko valikoima on tilattavissa Kruunukalusteelta. Mikäli et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat kestäviä, laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä.

Koot:
Pieni Ø 130 cm.
Keskikoko Ø 150 cm.
Iso Ø 180 cm.
Korkeus 73 cm.

Väri:
Tiikki.

Materiaalit:
Tiikki, lasi/kivi.

Brafab Circus-ruokapöytä, pyöreä

Brafabin näyttävä Circus-pöytä on täyttä tiikkiä. Pöytä on tilattavissa kolmessa eri koossa.

Pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi kokoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

1 285,00 1 830,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Circus-ruokapöytä, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *