Kaunis Coco-rahi

Interfacen Coco-rahi on täydellinen lisä Coco-sohvaan. Coco-sohva on ihana ja raikas istuin, jossa yhdistyvät selkeät graafiset muodot, keveys ja höyhensohvan ylellinen pehmeys. Ilmava jalkarakenne ja selkeälinjainen istuinosa muodostavat yhdessä rauhallisen ja ajattoman kokonaisuuden. Sohvan erityispiirteenä ovat viistotut divaaniosat, joiden avulla voidaan rikkoa totuttua sohvan suoraa muotoa.

Coco-sarja on moduloitavissa monipuolisesti. Paloista voi rakentaa erikokoisia ja -muotoisia kokonaisuuksia, yksittäisestä divaanista isompaan kulmasohvaan. Useat eri verhoiluvaihtoehdot mahdollistavat erilaiset materiaaliyhdistelmät sohvan rungossa ja pehmusteissa. Tutustu eri vaihtoehtoihin tuotekortilla.

Rahi on ostettavissa verkkokaupastamme valkoisella Tundra-kangasverhoilulla. Rahin verhoilu on kiinteä.

Rahin koko on 100 x 60 cm ja sen korkeus on 43 cm.

Kun tilaat Interface-sohvan myymälästämme, voit valita haluamasi verhoilun kankaisena tai nahkaisena laajasta valikoimasta. Saatavissa on useita eri kokoja ja verhoiluja. Tule käymään myymälöissämme ja toteutetaan sohvaunelmasi yksilöllisesti, yhteistyössä!

Kotimainen Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, muotoilu ajattomuuden ja mukavuus nautinnolliset hetket.

Hyvän sohvan tuntee. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen.

Koko:
100 x 60 x 43 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Paino 16 kg.

Väri:
Vaalea.
Mustat metallijalat.

Verhoilu:
Tundra 01.

Materiaalit:
Vanerirunko, vaahtomuovi, kumivyöt, höyhen-/vanusekoite.

Interface suosittelee kankaille ensisijaisesti kuivapesua seuraavista syistä:

1. Sohvan päälliset ovat niin isoja, että märkänä niiden paino ylittää monesti kotikoneen suurimman pesumäärän kilorajan.

2. Kankaissa on mukana luonnonkuituja, jotka kutistuvat.

3. Päällinen menee niin kasaan pienessä koneessa, että sen saaminen sileäksi on työlästä.

4. Vetoketjut ja tarranauhat eivät kutistu pesussa. Päällisen kutistuessa saattaa tarranauha tai vetoketju aiheuttaa ryppyjä kankaaseen.

5. Voit pestä kankaita paikallisesti vedellä ja käyttää siinä saippuaa puhdistamaan esimerkiksi tahran. Lisäksi voit pyyhkiä huoletta kangasta kostealla.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Sertifikaatit

Verhoiluväri

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Verhoilumateriaali

Materiaalit

, , , , , ,

Jalkaväri

Interface Coco-rahi

Interfacen Coco-rahi on täydellinen lisä Coco-moduulisohvaan. Rahi on verhoiltu vaalealla Tundra-kankaalla ja siinä on mustat metallijalat.

Rahi on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

1 876,00 


Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Esillä
Esillä
Esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Interface Coco-rahi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *