Ovaali Pilleri-sohvapöytä

Interfacen ovaali Pilleri-sohvapöytä on muotoilultaan suloisen pehmeä. Metallinen jalusta tuo pöytään sopivasti selkeyttä ja särmää. Pöydät sopivat erinomaisesti niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Pilleri-sarja sisältää pöytä- ja tasosarjan lisäksi sohvan sekä lepotuolin. Näistä saat lisätietoja myymälöistämme.

Pilleri-pöydät on suunnitellut muotoilija Elina Ulvio.

Ovaali Pilleri-pöytä on tilattavissa verkkokaupastamme 80 x 60 cm kokoisena. Voit valita pöytään joko mustan tai luonnollisen tammen värisen viilukannen. Pöydässä on aina musta metallijalka.

Voit tutustua pöydän tietoihin tarkemmin tuotekortilla. Tutustu myös muihin Pilleri-sarjan pöytiin.

Kotimainen Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, muotoilu ajattomuuden ja mukavuus nautinnolliset hetket.

Hyvän sohvan tuntee. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen. Tule käymään myymälöissämme ja toteutetaan sohvaunelmasi yksilöllisesti, yhteistyössä!

Koko:
80 x 60 x 35 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Värit:
Tammi / musta metallijalka.
Musta / musta metallijalka.

Materiaalit:
MDF, tammiviilu, metalli.

Suosittelemme ensisijaisesti pyyhkimään nihkeällä sohvapöytien pinnat. Puhdistukseen suositellaan ainoastaan vettä tai hyvin kevyttä saippualiuosta. Suosittelemme alusia kahviastioille ja kukille. 

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Sertifikaatit

Materiaalit

, ,

Kansiväri

,

Rungon väri

Väri

,

Interface Pilleri-sohvapöytä, ovaali

Interfacen ovaali Pilleri-sohvapöytä on saatavissa kahdella eri kansivärillä. Pilleri-pöytiä yhdistelemällä saat luotua hauskan kokonaisuuden.

Pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi väriä näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

593,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Interface Pilleri-sohvapöytä, ovaali”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *