Pyöreä Pilleri-sohvapöytä

Interfacen pyöreä Pilleri-sohvapöytä on muotoilultaan suloisen pehmeä ja pyöreä. Metallinen jalusta tuo pöytään sopivasti selkeyttä ja särmää. Pöydät sopivat erinomaisesti niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Pilleri-sarja sisältää pöytä- ja tasosarjan lisäksi sohvan sekä lepotuolin. Näistä saat lisätietoja myymälöistämme.

Pilleri-pöydät on suunnitellut muotoilija Elina Ulvio.

Pyöreä Pilleri-pöytä on tilattavissa verkkokaupastamme kolmessa eri koossa: Ø40 x 50 cm, Ø60 x 40 cm sekä Ø80 x 35 cm. Lisäksi voit valita pöytään joko mustan tai luonnollisen tammen värisen viilukannen. Pöydässä on aina musta metallijalka.

Voit tutustua pöydän tietoihin tarkemmin tuotekortilla. Tutustu myös muihin Pilleri-sarjan pöytiin.

Kotimainen Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, muotoilu ajattomuuden ja mukavuus nautinnolliset hetket.

Hyvän sohvan tuntee. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen. Tule käymään myymälöissämme ja toteutetaan sohvaunelmasi yksilöllisesti, yhteistyössä!

Koot:
Pieni Ø40 x 50 cm.
Keskikoko Ø60 x 40 cm.
Iso Ø80 x 35 cm.

Värit:
Tammi / musta metallijalka.
Musta / musta metallijalka.

Materiaalit:
MDF, tammiviilu, metalli.

Suosittelemme ensisijaisesti pyyhkimään nihkeällä sohvapöytien pinnat. Puhdistukseen suositellaan ainoastaan vettä tai hyvin kevyttä saippualiuosta. Suosittelemme alusia kahviastioille ja kukille. 

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Sertifikaatit

Materiaalit

, ,

Kansiväri

,

Rungon väri

Väri

,

Koko

, ,

Interface Pilleri-sohvapöytä, pyöreä

Interfacen pyöreä Pilleri-sohvapöytä on saatavissa useina versioina. Eri versioita yhdistelemällä saat luotua hauskan kokonaisuuden.

Pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi kokoa ja väriä näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

535,00 593,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Interface Pilleri-sohvapöytä, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *