Klassinen Core-lepotuoli

Interfacen Core-lepotuoli on kaunis istuin, jonka muotokieli yhdistelee vaivattomasti retroa ja modernia. Tuolin selkeälinjainen ja ryhdikäs ulkokuori ja ihanan pehmeät höyhentyynyt takaavat loistavan istuinmukavuuden. Core on mitoitukseltaan siro ja siksi se sopii erinomaisesti myös pienempiin tiloihin. 

Tuolin on suunnitellut Ole Tornøe Olesen.

Core-tuoli on tilattavissa verkkokaupastamme kolmella verhoiluvärillä: musta Dunes-nahka, tummanharmaa Gaudi-kangas sekä vaaleanharmaa kangasverhoilu. Tuolissa on musta metallijalka.

Tutustu tuolin tietoihin tarkemmin tuotekortilla. Lepotuoli on tilattavissa myymälöistämme juuri haluamallasi verhoilulla laajasta kangas- ja nahkavalikoimasta. Tule käymään myymälöissämme ja toteutetaan sisustusunelmasi yksilöllisesti, yhteistyössä!

Lepotuolin leveys on 72 cm. Syvyys on 90 cm ja korkeus 101 cm. Istuinkorkeus on 50 cm. Rahin koko on 57 x 40 x 43 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Kotimainen Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, muotoilu ajattomuuden ja mukavuus nautinnolliset hetket.

Hyvän sohvan tuntee. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen.

Koko:
72 x 90 x 101 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 50 cm.
Rahi 57 x 40 x 43 cm.

Värivaihtoehdot:
Tummanharmaa Gaudi-kangasverhoilu kat. 03.
Vaaleanharmaa kangasverhoilu kat. 04.
Musta Dunes-nahkaverhoilu kat. 07.

Verhoilut:
Dunes, aniliininahka.
Gaudi, kangas.

Materiaalit:
Metalli + polyuretaanirunko, vaahtomuovi, höyhenvanu-sekoitetyyny.

Aniliininahka on nahka luonnollisimmillaan. Se on myös nahkatyypeistä kaikkein laadukkain. Materiaaliksi käytetään kaikkein parhaimpia vuotia. Läpivärjätyssä pinnassa ei käytetä peittäviä käsittelyjä, joten se on erittäin hengittävä ja näin ollen myös erittäin mukava ja pehmeä. Nahan luontaiset epäsäännöllisyydet näkyvät ja pinta patinoituu ajan kanssa. Nahan pintaa ei ole korjattu, patinoitu eikä pigmentoitu tasaisemmaksi. Vähäisen käsittelyn vuoksi aniliininahka on muita nahkalaatuja herkempi ulkoisille rasitustekijöille. Aniliininahka on myös nahkalaaduista huokoisin eli imee itseensä helposti epäpuhtauksia ja vaatii siksi myös eniten hoitoa.

Tutustu myös muihin lepotuoleihimme.

Sertifikaatit

Verhoiluväri

, ,

Verhoilumateriaali

,

Materiaalit

, , , , ,

Jalkaväri

Väri

, ,

Valmistusmaa

Interface Core-lepotuoli

Interfacen Core-lepotuoli miellyttää klassikkojen ystävää. Yhteensopiva rahi sisältyy lepotuolin hintaan.

Lepotuoli on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi värivaihtoehtoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

3 911,00 6 089,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Interface Core-lepotuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *