Bug-rahi lepotuoliin

Interfacen Bug-rahi on täydellinen lisä Bug-lepotuolin seuraksi. Bug-lepotuoli on hurmaava istuin, jossa yhdistyvät siro runko ja höyhentyynyjen muhkeus. Kevytrakenteisen tuolin pehmeät istuin- ja selkätyynyt tekevät istumiskokemuksesta todella mukavan. Helposti irrotettavilla verhoiluosilla on haluttu huomioida kuluttajien muuttuvat tarpeet ja tehdä tuotteesta pitkäikäinen.

Tuolin ja rahin on suunnitellut Aino Michelsen.

Bug-rahi on tilattavissa verkkokaupastamme neljällä verhoiluvärillä:

 • Musta Moderno-nahka
 • Konjakki Dunes-nahka
 • Vaalea Onix-kangas / musta Moderno-runkoverhoilu
 • Vaalea Onix-kangas / konjakinvärinen Dunes-runkoverhoilu

Rahissa on musta metallirunko.

Tutustu tuolin tietoihin tarkemmin tuotekortilla. Lepotuoli ja rahi ovat tilattavissa myymälöistämme juuri haluamallasi verhoilulla laajasta kangas- ja nahkavalikoimasta.  Myymälästämme saat tilattua myös matalaselkäisen Bug-tuolin. Tule käymään myymälöissämme ja toteutetaan sisustusunelmasi yksilöllisesti, yhteistyössä!

Rahin leveys on 76 cm. Syvyys on 61 cm ja korkeus 32 cm.

Kotimainen Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, muotoilu ajattomuuden ja mukavuus nautinnolliset hetket.

Hyvän sohvan tuntee. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen.

Koko:
76 x 61 x 32 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Värivaihtoehdot:

 • Musta Moderno-runkonahka / vaalea Onix-kangasverhoilu.
 • Konjakki Dunes-runkonahka / vaalea Onix-kangasverhoilu.
 • Musta Moderno-nahkaverhoilu.
 • Konjakki Dunes-nahkaverhoilu.

Verhoilut:

 • Moderno, peitevärjätty nahka.
 • Dunes, aniliininahka.
 • Onix-kangas – 68 % PES, 24 % PP, 8 % puuvilla
  Martindale 70 000
  30° hienopesu, ei rumpukuivausta.

Materiaalit:
Metallirunko, joustamaton tukikangas, höyhenvanu-sekoitetyyny.

Peitevärjätty nahka on nahoista helppohoitoisin. Peitevärjättyyn nahkaan on läpivärjäyksen lisäksi ruiskutettu peiteväri- ja lakkakerros, jolloin pinta on hyvin tasalaatuinen. Pintaan on käsittelyjen myötä muodostunut suojaava kerros, joka parantaa nahan kulutuskestävyyttä. Pinta on viimeistelty hiomalla ennen läpivärjäystä. Nahan tasainen kuviointi tehdään hionnan jälkeen martioimalla eli stanssilla painamalla. Peitevärjätty nahka on kestävä, mutta silti pehmeä. Nahkan hengittävyys ja värikerrosten määrä vaihtelee. Tämä nahkatyyppi vaatii vähiten huoltoa, sillä suojaavat kerrokset estävät epäpuhtauksien imeytymistä sen pintaan. Hoida silti tätäkin nahkaa säännöllisesti nihkeällä pyyhkimällä ja tarvittaessa imuroimalla.

Aniliininahka on nahka luonnollisimmillaan. Se on myös nahkatyypeistä kaikkein laadukkain. Materiaaliksi käytetään kaikkein parhaimpia vuotia. Läpivärjätyssä pinnassa ei käytetä peittäviä käsittelyjä, joten se on erittäin hengittävä ja näin ollen myös erittäin mukava ja pehmeä. Nahan luontaiset epäsäännöllisyydet näkyvät ja pinta patinoituu ajan kanssa. Nahan pintaa ei ole korjattu, patinoitu eikä pigmentoitu tasaisemmaksi. Vähäisen käsittelyn vuoksi aniliininahka on muita nahkalaatuja herkempi ulkoisille rasitustekijöille. Aniliininahka on myös nahkalaaduista huokoisin eli imee itseensä helposti epäpuhtauksia ja vaatii siksi myös eniten hoitoa.

Tutustu myös muihin lepotuoleihimme.

Sertifikaatit

Verhoiluväri

, ,

Verhoilumateriaali

,

Materiaalit

, , , ,

Jalkaväri

Väri

, , ,

Interface Bug-rahi

Interfacen Bug-rahi täydellinen pari Bug-lepotuolille. Rahille on miellyttävä nostaa jalat ja ottaa takanoja – rentoutuminen on taattu!

Rahi on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi värivaihtoehtoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 925,00 € – 1 610,00 €.Nykyinen hinta on: 740,00 € – 1 288,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Interface Bug-rahi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *