Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Design by Grönlund -mallistoon kuuluva Hitch on lattia- ja pöytävalaisinsarja, jonka erikoisominaisuus on korkeuden säätö. Hitch-valaisimissa on mattamusta runko, antiikkimessinkisiä yksityiskohtia ja musta kangasvarjostin. Hitch on tyylikäs valaisin valaisemaan pimeneviä syysiltoja.

Valaisimen korkeus on säätövaralla 62-68 cm ja varjostimen halkaisija on 35 cm. Hitch-valaisimeen sopii E27-kokoinen polttimo. Huomaathan, että polttimo ei sisälly valaisimen hintaan.

Saatavissa on myös myös samaan sarjaan kuuluva Hitch-lattiavalaisin.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
Ø 35 x 62-68 cm.

Tekniset tiedot:
1 x E27, max 60W.

Väri:
Musta, kullansävyinen jalka.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat64 cm
Halkaisija

Väri

Materiaalit

,

Verhoilumateriaali

Verhoiluväri

Jalkaväri

Runko

Rungon väri

Valmistusmaa

Valaisin Grönlund Hitch-pöytävalaisin

Valaisin Grönlundin upea Hitch-pöytävalaisin on ilmeeltään eleetön ja hillitty.

Hitch-pöytävalaisin on tilaustuote. ”Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedot myymälöidemme mallivalaisimista.

Lue lisää

270,00 

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Hitch-pöytävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.