Käsinojaton Duncan-nojatuoli

Rowicon Duncan on nykyaikainen moduloitava nojatuoli, joka ilahduttaa niin pehmeillä muodoillaan kuin kestävillä materiaaleillaankin. Tuolin puurunko on valmistettu FSC-sertifioidusta puusta.

Nojatuolin pehmusteena on korkealaatuista kylmävaahtoa ja nozag-jousitus. Selkätyynyssä on irtonaista silputtua vaahtomuovia ja pallokuitua. Kaunis vaaleanharmaa verhoilu on Robin-kangasta (100% polyesteri), joka on pehmeää, ylellistä ja kestävää. Kankaan hankauskestävyydestä kertova Martindale-luku on 100 000. Tuolissa on 5 cm korkeat mustat muovijalat.

Nojatuolin alla on tarvittaessa esiin käännettävä kiinnitys, joten voit halutessasi yhdistää sen mihin tahansa Duncan-sarjan moduuliin tai esimerkiksi toiseen nojatuolimoduuliin. Sarjan jokainen moduuli on ympäriverhoiltu, joten voit käyttää niitä yhdessä tai erikseen, jos haluat esimerkiksi sijoittaa sohvapöydän moduulien väliin.

Moduuleja vaihtelemalla Duncan on helppo muokata aina uuteen tilaan sopivaksi. Duncan-sarjasta löytyvät verkkokaupastamme myös 3-istuttava sohva, rahi ja divaanisohva.

Nojatuoli on tilattavissa myymälöistämme useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla. Voit tutustua verhoiluvaihtoehtoihin myös valmistajan sivuilla.

Nojatuolin leveys on 112 cm, syvyys 103 cm ja korkeus 56 cm. Istuinkorkeus on 41 cm.

Rowico panostaa jatkuvasti enemmän kestävään tuotantoon. Näissä huonekaluissa on käytetty FSC-sertifioitua puuta ja kestävästi valmistettua kangasta. Kestävä ajattelu ulottuu niin materiaaleihin kuin tuotantoprosessiinkin alusta loppuun.

Rowico tarjoaa laajan valikoiman ruokapöydän tuolejaruokapöytiäsäilytyskalusteita ja sohvapöytiä. Rowicon mallistosta löytyy jotakin jokaiseen kotiin. Mallisto päästää mielikuvituksen lentoon ja inspiroi sisustamaan.

Koko:
112 x 103 x 56 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 41 cm.
Istuinsyvyys 69 cm.
Istuinleveys 112 cm.

Verhoilu:
Robin Light Grey (100% polyesteri).
Martindale 100 000.

Materiaalit:
FSC-sertifioitu puu, kylmävaahto, kangasverhoilu.

Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.

Materiaalit

, , , ,

Jalkaväri

Verhoiluväri

Sertifikaatit

Rowico Duncan-nojatuoli

Rowicon Duncan-nojatuoli on monipuolinen, kaunis, ylellinen ja kestävästi valmistettu istuin, joka tarjoaa luksusta jokaiseen kotiin.

Nojatuoli on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 829,00 €.Nykyinen hinta on: 663,00 €.

Alin hinta 30 pv ennen kampanjan alkua 663,00 €


Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Yhteensopivia tuotteita...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Duncan-nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *