Pyöreä Taransay-sohvapöytä

Rowicon Taransay-sohvapöytä on upea pyöreä pöytä, jossa on trendikäs aito kivikansi ja FSC-sertifioidusta tammesta valmistetut jalat. Ainutlaatuisen upea pöytä on saatavissa eri väriyhdistelmissä vaalean ja ruskean sävyissä.

Pöydän jalkaväriksi on valittavissa valkopesty tai ruskea tammi. Kansi on vaaleaa travertiinikiveä. Travertiini on italialainen korkelaatuinen kivilaji, jossa on kiehtovat yksilölliset kuvioinnit. Jokainen aidosta luonnonkivestä valmistettu pöydänkansi on yksilö ja kahta identtistä kantta ei varmasti löydy.

Pöytä on saatavissa kahdessa koossa, Ø 90 x 45 cm ja Ø 60 x 40 cm. Yhdistä kaksi erikokoista pöytää kauniiksi asetelmaksi.

Luonnonkivi on huokoinen materiaali, joten suosittelemme pyyhkimään rasvatahrat ja nesteet pikaisesti pois pöytäpinnalta. Näin ne eivät pääse imeytymään kiveen ja vältät pysyvät tahrat materiaalissa. Pienet kolot ja värinvaihtelut kuuluvat tämän materiaalin ominaisuuksiin.

Rowico tarjoaa laajan valikoiman ruokapöydän tuolejaruokapöytiäsäilytyskalusteita ja sohvapöytiä. Rowicon mallistosta löytyy jotakin jokaiseen kotiin. Mallisto päästää mielikuvituksen lentoon ja inspiroi sisustamaan.

Koot:
Ø 90 x 45 cm.
Ø 60 x 40 cm.

Värit:
Ruskeat jalat + vaalea travertiinikansi.
Valkopestyt jalat + vaalea travertiinikansi.

Materiaali:
Travertiini, massiivitammi.

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Rowico Taransay-sohvapöytä

Rowicon pyöreä Taransay-sohvapöytä on aivan upea pyöreä sohvapöytä, jossa on aito italialainen travertiinikivinen kansi.

Pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi vaihtoehtoa näet tiedot myymälöidemme mallipöydistä.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 499,00 € – 799,00 €.Nykyinen hinta on: 399,00 € – 639,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Taransay-sohvapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *