KruunuDesignin Malte-sohva tarjoaa sekä tilaa että pehmeyttä mihin käpertyä elokuvailtana. Sohva on ostettavissa verkkokaupasta vaaleanruskealla Caleido-kankaalla verhoiltuna.

Sohva on saatavilla sekä irtoverhoiltuna että kiintoverhoiltuna. Irtoverhoillussa sohvassa on helma ja tyynyjen lisäksi saat myös runkokankaan irroitettua pesuun. Kiintoverhoilu tuo sohvaan ryhtiä, mutta silti saat tyynyjen verhoilun irroitettua puhdistusta varten.

Sohva on saatavissa kolmessa koossa joko 2-, 2,5- tai 3-istuttavana. 2-istuttavan sohvan leveys on 188 cm, 2,5-istuttavan sohvan leveys on 208 cm ja 3-istuttavan sohvan leveys on 238 cm. Sohvan syvyys on 110 cm, korkeus 85 cm ja istuinkorkeus 44 cm.

Sohvan runko ja jalat on valmistettu 100 % FSC-sertifioidusta puusta. Sohvan täytteenä on ihanan upottava höyhen, jonka hoito-ohjeisiin pääset tutustumaan täällä.

Malte-sohvaan on saatavilla monipuolinen valikoima erilaisia verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja. Kaikista verhoiluvaihtoehdoista on mallipalat esillä kaikissa myymälöissämme. Malte-sohva on muunneltavissa monipuolisesti, ja lisätietoja muun muassa moduulikokoonpanoista on Malte-sohvan tuotekortilla.

Pääset tutustumaan kaikkiin kangasvaihtoehtoihin täältä.

Koot:
2-istuttava 188 x 110 x 85 cm.
2,5-istuttava 208 x 110 x 85 cm.
3-istuttava 238 x 110 x 85 cm.
Istuinkorkeus 44 cm.

Verhoilu:
Caleido Light Brown (63 % puuvilla, 37 % pellava).
Martindale 32 500.
Käsinpesu.

Materiaalit:
Runko ja jalat 100 5 FSC-sertifioitua puuta.
Höyhentäyte.

Tuotekortti.

Tutustu myös muihin sohviimme.
Tutustu eri kokoonpanoihin tuotekortilla.

Mitat238188 × 110 cm (senttimetri)
Koko

, ,

Verhoilumateriaali

Materiaalit

, ,

Toiminnot

Verhoilutyyppi

Irtoverhoilu, Kiinteä verhoilu

KruunuDesign Malte-sohva

KruunuDesign Logo

KruunuDesignin Malte-sohva on juuri sinulle, joka kaipaat rehellistä löhösohvaa. Sohva on ostettavissa verkkokaupasta kolmessa koossa ja vaaleanruskealla kankaalla verhoiltuna.

Sohva on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää
(3 arvostelua)

2 326,00 4 114,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

 1. Sami Kirjonen

  Sami Kirjonen

  Kivan näköiset, mutta istuinosan vaahtomuovipalaset ovat aivan liian kasaanpainuvaa materiaalia. Puolen tunnin päästä istut rungon päällä. Jopa Ikea käyttää kaksiosaista vaahtomuovia, jossa kaksi eri jäykkyyden vaahtomuovia muodostaa yhdessä laadukkaan istuinosan. Tätä sohvaa ei ole valmistajan mukaan tarkoitettu istuttavaksi vaan pelkästään löhöttäväksi. Eli se on lähinnä sänky? Harmittaa tämä ostos ja toivoin, että Kruunukaluste kantasi vastuunsa.

 2. Mervi

  Mervi

  Meillä höyhentäytteellä istuin ja selkä tyynyt. Ihana löhösohva, hyvä istua ja makoilla. Sellanen muhkea ja tilava laiskanlinna mitä etsittiinki. Aika näyttää miten kestää käytössä.. Sittenhän loppupelissä vasta näkee oliko hyvä ostos. Nyt käytössä ollut vasta kuukauden päivät.

 3. Sami

  Sami

  Edelleen yksi tähti kun on pakko antaa. Vaihdoin laaduttomat vaahtomuovit kunnollisiin hr50:iin ja siinä samalla huomasin, että tehtaalla olivat käyttäneet ihan mitä sattuu vaahtomuovia. Erilaiset palaset ja erimäärät verhoiluvanua. Kannattaa siis tarkistaa mitä saat… Heikkoa suorittamista tehtaalla eikä näytä paljoa asiakkaat kiinnostavan.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *